Kako nas je ovo svežije vreme prethodnih dana sve iznenadilo, vreme je da omiljene farmerke koje su bile na zasluženom odmoru, vratimo na niže police ormana i uživamo u kombinovanju stajlinga koji uključuju ovaj svestrani komad.

Iako njihova popularnost nikada ne jenjava, po svemu sudeći čini se da ćemo ih ove sezone nositi češće nego ikada.

Džins predstavlja važno mesto u kolekcijama jesen/zima vodećih svetskih brendova, a obzirom na hladnije vreme, već je počeo da bude nezaobilazni komad naših dnevnih, ali i večernjih kombinacija.

Skrolujući Instagram proteklih dana mogli smo da vidimo da su naše omiljene influenserke ponele već svoje atraktivne modele farmerica, a primetili smo da se jedan posebno izdavaja.

najpopularnije farmerke ove jeseni
screenshoot/instagram 

Naime, ovog puta za oko nam je zapao predivan model farmerki, a reč je o, naravno, zvonastom kroju visokog struka koji je odličan saveznik ukoliko želite malo produžiti figuru i naglasiti noge i struk.

Takođe su veoma popularni i ravni modeli visokog struka, kao i model koji je preplavio prošlu sezonu - sa izrezom na dnu nogavica, kao i oni koje krase različite nijanse džinsa baš kakve nose Zorannah i Anastasija Grujić.

U inspiraciji za modelima koji će obeležiti narednu sezonu najbolje pronalazimo na fotografijama domaćih influensera, a u galeriji pogledajte koje farmerke one biraju za narednu sezonu:

screenshoot/instagram Kakve farmerke nose domaće influenserke?