Irina Šajk je postala prava modna inspiracija sa odvažnim i smelim komadima, a paparci na ulicama Njujorka je prate u stopu.
Njeno poslednje izdanje izazvalo je pravo iznenađenje, jer malo ko bi se usudio da ponese ovako nešto.

Iako nemamo ništa protiv mini bikinija i topova, jedan trend je i te kako otvoren za debatu: tanga džins, tj. tanga farmerke

Naime, 35-godišnja Irina izašla je u majici s neobičnim prorezom na grudima ispod koje nije nosila grudnjak, ali svi pogledi bili su usmereni na njene pantalone, takozvane "tanga-farmerke" njujorškog dizajnera Kasija Kadvaladera.

irina sajk
Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia Irina i Kanje su početkom juna viđeni kako provode vreme u Provansi u Francuskoj, gde su proslavili reperov rođendan.

Isprva, ovaj trend nas podseća na diskutabilna modna vremena i vraća nas u prošlost, tačnije na početak milenijuma. Sećate se i sami kako su 2000. bile moderne plitke pantalone i lanci na stomaku? Ovog puta, modni svet je doživeo nešto slično, ali opet drugačije.

Pantalone su bile u crnoj beloj kombinaciji boja, a ono zbog čega su dobile naziv "tanga farmerke" je po tome što se na zadnjici šare tako uklapaju da vizuelno daju oblik najpopularnijeg donjeg veša.

Uz njih je lepa Ruskinja ukombinovala crne bajkerske čizme i belu torbu sa velikim srbrnim lancem. Od nakita je nosila diskretne minđuše, i kao dodatni detalj nezaobilazne naočare za sunce.

irina sajk
Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Irina nje marila za znatiženje poglede prolaznima, a i nije prvi put da iznese jako smelu kombinaciju. Manekenka je poznata kao neko ko voli da eksperimentiše sa garderobom i da spaja nespojive komade.

Više njenih modnih kombinacija pogledajte u galeriji:

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Profimedia Ruska manekenka važi za najbolje stilizovanu ženu