Posle dugo vremena, Zorannah se vratila na Jutjub scenu, pa je tako u poslednje vreme zna da obraduje pratioce novim videom. Pre ovog, poslednji je bio priča o borbi sa paničnim napadima koji su joj se dešavali u poslednje vreme, a sa svojim pratiocima veoma transparentno je pričala o svom problemu kada je u Beogradu.

Ovoga puta, odlučila se za haul video, ili jednostavno rečeno video u kom influenseri prikazuju pratiocima nove stvari koje su dobili ili kupili, a Zorannah se na nagovor mnogih odlučila za "try on haul" koji je iziskivao i isprobavanje nove garderobe.

U jednom momentu, Zorana je probala glamuroznu haljinu, a kada se okrenula sa strane bilo je jasno da uz ovakvu haljinu ne ide donji veš. Obzirom da je haljina tako krojena, da je glavni detalj leve strane tanak lanac koji drži celu stvar pod kontrolom, on isključuje svaku mogućnost nošenja čak i gaćica u boji kože.

"Haljina mi je ludilo, ali ne bih se usudila da je nosim u grad, jer u svakom momentu može nešto da bljesne, a normalne gaće ne mogu da se nose na nju. Ja bih obukla beli ili plavi kupaći ispod ovoga, čak sa dubljim gaćama. Ova haljina ima mi "Mikonos" vajb, žao mi je što je nisam nosila, ali tu je sledeće leto", rekla je Zorannah u svom videu.

U galeriji pogledajte kako pomenuta haljina izgleda:

screenshoot/instagram Zorannah bez donjeg veša