Popularna influenserka Dunja Jovanić često u intervjuima ističe koliko se suočava sa negativnim komentarima na društvenim mrežama, a ovoga puta odlučila je da istakne da žene osporavanjem tuđeg uspeha samo ponižavaju sebe.

Kako kaže, nije se ništa dogodilo, samo želi da podseti ljude na lepe gestove.

„Da li bi bilo u redu da odem na tuđu stranicu i osporim njen uspeh zato što sam ja isto to želela ali nisam uspela da ostvarim? Da li mislite da je ok da kažem: „Te naočare što radiš smo videli hiljadu puta do sad“ ili „Nisi prijavila da si radila grudi, gde je video na tu temu?“ ili „Reci mi od kojih para si kupila sebi i mami niz ulicu još jednu kuću?“. Ja bih mislila da imam ozbiljan problem. Zašto? Nemam povoda u životu da mi smeta tuđi uspeh“, rekla je influenserka i dodala:

„Nadam se da nisam konfuzna ali ovo je važno pitanje: Kada će se žene probuditi i shvatiti da tako što ponižavaju druge žene - ponižavaju sebe, da kada podržavaju druge žene - podržavaju sebe? Svaki put kada vidite da je neka žena uspela, to znači da je vama ona napravila put da budete sledeći, samo ako to želite. Ako vi energiju usmerite na to da nju opljujete da biste vi bili veći, nikada nećete proći njen put“, istakla je Dunja.

Influenserka je objasnila šta joj predstavlja trn u oku.

„Najviše me pogađa to što nisam sigurna da žene shvataju da kada neka druga žena uspe, meni ništa ne uzima. Tog momenta kada shvatite da ste sami sebe konkurencija, tada ćemo svi napredovati kao društvo“, rekla je Dunja i dodala:

„Ja sam imala sreću da odrastam u porodici gde nismo želeli da komšinici crkne krava, nikada nismo bili zavidni, odrasla sam uz majku koja je super uspešna poslovna žena. Kada vidim da nije u svakom okruženju tako, rastužim se. Nemojte da mislite da se nešto dogodilo, nije me niko povredio ali mi dođe tako da nas podsetim da treba da budemo jedni drugima podrška“.