Jedna od naših napoznatijih blogerki Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, često se nalazi na meti kritika kada je njen fitički izgled u pitanju.

Najviše joj se zamerala prekomerna upotreba fotošopa, ali Zorana izgleda od loših komentara nije ništa naučila jer i dalje nastavlja po starom.

Ona je nedavno ubacila fotografije gde pozira u luksuznom automobilu, a svima je za oko zapala njena nevešta obrada fotografija. Naime, na fotografiji na kojoj pozira u kolima u poluležećem položaju, Zorannah je htela da naglasi svoju mršavost, pa se malo zanela.

Zorannah preterala sa fotošopom.
pritnscreen/instagram 

Dok je u programu za obradu slika stanjivala jednu nogu, toliko je povećala list druge noge, da je nerealno deblji čak i od u odnosu na butine! 

Pored toga, ruke su joj ispale toliko dugačke, da izgledaju nerealno u odnosu na ostatak tela, a jedna je drastično deblja od druge. Očigledno je da to nije primetila ni sama, ali jesu njeni pratioci, pa su joj sugerisali na grešku u komentarima.

"Šta bi sa nogom", "List 200 kg", "Obriši sliku molim te", "Ovo je presmešno", "Da li je ovo realno?", "Jel ona ne vidi na šta ovo liči?", "Ovo je najgori fotošop ikada", "Unakazila se",  samo su neki od komentara na račun njenih fotki, koje možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Instagram Zorannah loše obrađuje slike u fotošopu

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!