Blogerka Zorana Jovanović Zorannah, često se nalazi na meti kritika zbog svojih postupaka i izjava, zbog čega trpi veoma žustre komentare.

Ipak ovaj put mnogi su je podržali i složili se sa njom kada je nedavno pokrenula temu o legalizaciji kanabisa.

Naime, influenserka se na Instagramu prisetila svoje mame i podelila da je žena u periodu kada je bila bolesna od kancera, trpela nesnosne bolove.

Zorannah smatra da bi korišćenje ove biljke u medicinske svrhe mnogima olakšalo tegobe, baš kao i njenoj pokojnoj majci.

zorannah
pritnscreen/instagram 

- Mene zanima da li ste za legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe? Iskreno ja o tome nikada nisam razmišljala, dok mi se mama nije razbolela od karcinoma pluća i doktori su mi pred kraj dali to kao jednu od opcija za ublažavanje bola i olakšavanje života.

Perepitija koja je bila nabaviti ulje, ne mogu vam ni objasniti, ali se i danas, nakon sedam godina, sećam olakšanja kada smo uspeli da ga nabavimo i kada je počela da ga koristi - počela je Zorannah i dodala da se konzumiranjem ovog proizvoda ne može preterati, te da leči mnoge bolesti.

zorannah
Instagram 

- Ono što je bitno spomenuti je da se ne može predozirati od istog, da je manje štetan od legalnog alkohol, smanjuje bolove, širenje karcinoma dojke, poboljšava rad pluća, dobar je za PTSP (posttraumatski stresni poremećaj), ublažava epileptične napade i pomaže u Parkinsu i Alchajmeru. Zanima me vaše mišljenje na ovu temu? - pitala je blogerka svoje pratioce, a većina se složila sa njenim stavom.

zorannah
Kurir/Stefan Stojanović 

"Definitivno sam za", "Apsolutno da.Sve što može da pomogne čoveku na putu ozdravljenja ili da mu olakša patnju je dobrodošlo", "Naravno", "Bravo Zorana", samo su neki od komenatara ispod njene objave.

Podsetimo, Zorana je jednom prilikom izjavila koliko joj je bilo teško kada joj je prvo preminuo otac, a nakon pet godina i njena majka koja joj je bila najveći oslonac.

- Ona je bila moj najveći oslonac i podrška. Jedva sam to preživela - rekla je blogerka pa dodala:

- Nisam se dala. Korak po korak prerasla sam tugu i dozvolila sam sebi da živim. Nije lako, svaki dan su mi u mislima, ali tako znam da su uvek sa mnom - zaključila je.

zorannah
Instagram