Zorana Jovanović Zorannah nakon novog videa ponovo se našla na meti kritika, a pratioci su joj ovog puta zamerili kako drži kozmetiku i šminku.

Naime, influenserka je pričala o stvarima koje nosi na putovanja, međutim, mnogima nije promaklo u kakvom se stanju nalazi i njen neseser i sve što u njemu nosi.

Naime, Zorannah se pohvalila šminkom i kozmetikom, a izmeđuostalog pokazala je i četkicu za zube koja košta 30.000 dinara, što ne bi bilo ništa sporno da pomenutu četkicu ne drži bez zaštite u neseseru sa svim drugim stvarima, kao što su parfemi i palete senki.

Upravo su joj zbog toga pratioci poručili da je "neuredna i aljkava".

Druga stvar kojom je potpuno zgrozila svoje pratioce jeste što je, u trenutku dok je ona gledala u kameru i pričala, njen pas pomeranac prišao kozmetičkoj torbici i počeo da glođe četkicu za zube.

zorana jovanovic zorannah
pritnscreen/youtube 

S obzirom na to da je često na udaru kritika zbog svoje nepedantnosti, fanovi su je i ovoga puta kritikovali, a neki su čak posumnjali i da će bez problema nastaviti da koristi ovaj pribor za čišćenje zuba.

Nekoliko puta se dešavalo da je Zorannah prodavala svoju garderobu i obuću, a da su cipele ili sandale veoma prljave, zbog čega je bila na meti napada i kritika.

Ovog puta, pratioci su osuli žestoku paljbu po influenserki zbog neurednosti:

"Fuj, koliko si neuredna", "Paletu sam ovde videla, reč nemam, reč. Ebola je**te. Svaka čast za imunitet, može traktorsku gumu da pojede lagano", "Zašto drži uopšte onako u onom neseseru zajedno sa pljavom paletom", "Da li je moguće da joj pas glođe četkicu? Garant će tako da je koristi posle", "Ne znam šta se čudite, i sama je pričala da je Lola piškila po krevetu", "Pa i uživo izgleda štrokavo, kao da je mazala blato po licu. Ali opet, dobra je ona devojka, samo je razmažena i neuredna"...

Mnogi su se složili sa ovim komentarima posebno nakon što je Zorannah pokazala i u kom stanju je šminka koju nanosi na lice. Kada se pohvalila jednom skupom paletom senki za oči, mnogima su primetili da je pomenuta paleta toliko prljava, te da bi mogla nekad da je prebriše.

zorana jovanovic zorannah
pritnscreen/youtube 

Zorannah se povodom svega nije oglašavala, ali ne sumnjamo da će imati i te kako šta da kaže na ove kritike.