Zorana Jovanović Zorannah često je na meti kritika zbog nepromišljenih izjava.

Još uvek se prepričava ona njena "da muškarac nije muškarac ako nije verifikovan", kao i da "muškarac treba da ima više novca od nje", i "da bi je radio mora da bude uspešan i moćan"...

Listi sad komotno možemo dopisati i poslednju izjavu u jednoj emisiji kada je prokomentarisala trenutne modne trendove. Naime, ona je otkrila šta ne voli da vidi na ženama.

"Više sam u muškom fazonu sa širokim farmerkama, nikad nisam volela da nosim štikle. Nisam mogla da razumem neke žene u po bela dana sa štiklama, kad se budem udavala ja ću nositi patike. Nisam dama i nemam ništa damsko u sebi", istakla je Zorana.

zorana o modi i drustvenm mrezama
Instagram 

Blogerka osim štikli ne voli ni današnje stanje na društvenim mrežama koje su je proslavile:

"Društvene mreže su danas sve gore i gore, ranije su bile mnogo jednostavnije. Mnogo se manje brinulo šta ćeš okačiti i šta ćeš da kažeš", pa dodala:

"Sve što se danas govori na mrežama se toliko ozbiljno shvata, ne možeš da se našališ", rekla je blogerka u emisiji "Chit chat".

Podsetimo, Zorannah se nedavno našla i na meti kritika nakon puta u Pariz jer se vakcinisala iako je bila protiv toga i javno propagirala antivakserske stavove.

Fanovi su tada u jednom delu bloga videli papir sa vakcinacije, zbog čega su je fanovi masovno osudili da se "prodala" zarad jednog putovanja.