Jedna od najpopularnijih blogerki, Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, nedavno se našla na udaru kritika zbog propagiranja antivakserskih stavova, od kojih je ubrzo odustala. Poznata je po mnogim lapsusima, blamovima i provalama, ali čini se da ne brine o negativnim komentarima i podsmehu koje gotovo svakodnevno dobija na društvenim mrežama.

O njenim ljubavnim vezama i aferama često se pisalo, a blogerka se na storiju svog profila dotakla teme prijateljstva. Naime, dok je odgovarala na pitanja, Zorannah je priznala da se ne kaje zbog odluke što je neke ljude "otpisala".

zorannah
Instagram 

- Iskreno mislim da svako dođe i ode iz tvog života sa razlogom. Sigurno je da sam grešila, šta je život bez grešaka? Ali, da li se kajem zbog nečega? Ne naročito - priznala je Zorana.

Kada su blogerki pratioci upitali koju drugaricu bi izabrala za kumu da se udaje, Zorannah je odgovorila:

- Sreća pa se ne udajem sutra jer nemam odgovor na to pitanje. Uvek sam imala u glavi da mi muškarac bude kum jer sam sa muškim prijateljima uvek imala bolji odnos - objasnila je blogerka.

Ipak, ovaj odgovor je začudio njene pratioce. "Nijedna drugarica ti nije dobra da bi bilma kuma?", glasilo je pitanje jednog od njih.

- Koliko sam se puta opekla na drugarice, čudi me i da se družim sa bilo kim. Šalim se naravno, imam par jako bliskih drugarica i one bi potencijalno mogle biti, ali... Jedno veliko "ali"... Većina žena koje ja znam, a da su se udale, više ne pričaju sa svojim kumama, a ja to stvarno više ne mogu. Sa muškarcima je manja drama - napisala je Zorannah i dodala:

Print Screen / Instagram Zorana Jovanović Zorannah

- U svakom slučaju, taj dan nije blizu, tako da ne treba da razbijamo glavu ni ja, a ni vi sa time.

zorannah
Instagram