Popularna influenserka i jutjuberka Lea Stanković već šest godina snima video klipove za svoju publiku. Dok je na Instagramu prati preko 720.000 ljudi, na svom Jutjub kanalu ima preko 770.000 sabskrajbera, što dokazuje koliki uticaj ima na svoje pratioce.

Osim mnogobrojnih saveta, čelendža koje prikazuje u svojim klipovima, Lea je jednom prilikom snimila video sa Zoranom Jovanović, poznatijom kao Zorannah. Taj spoj je mnoge iznenadio jer ovaj dvojac nismo imali prilike da vidimo zajedno na ekranu.

lea stankovic
Print Screen / Instagram 

Ovoga puta, Lea, koja se nedavno oglasila zbog afere "venčanica", priznala je da joj se nije dopao video sa koleginicom, a potom je otkrila šta misli o Zorani Jovanović, koju su mnogi prozvali "kraljicom provala".

- Mislim da je Zorana super devojka i nikad se ništa loše nije desilo sa njom. Uvek je bila fina prema meni, ja sam joj predložila da snimamo video i odmah je pristala. Međutim, kada sam pogledala taj video, a to su i ljudi komentarisali, naše energije se nisu spojile, dok sam se sa Uki, koja je sve što ja nisam, potpuno poklopila.

zorannah
Instagram 

Prosto smo išle jedna uz drugu. Svi su pisali da smo mnogo dobar kontrast i da snimamo ponovo - rekla je Lea u emisiji "Carpool sa Milovanom" na Hype tv-u i dodala:

- Sa Zoranom je prosto nešto falilo. To je nešto što ja nisam očekivala, ali to ne znači da Zorani nešto fali. Mislim da bi ona bila daleko uspešnija da nije bila lenja. Zorana je imala potencijala da još dalje dogura. Dunja Jovanić je "next level", ako me razumete.

Zorana je jako uspešna i napravila je svašta tokom godina, ali vreme brzo ide i trendovi se menjaju. Moraš da radiš mnogo toga da bi ostao aktuelan i da bi opstao - rekla je jutjuberka koja je nedavno podelila iskustvo o borbi sa aknama.

Kako je njihova saradnja izgledala, pogledajte u videu: