Pevačica Lana Del Rej je konačno potvrdila svoju romansu sa turističkim vodičem za posmatranje aligatora Džeremijem Dufrenom, kada su zajedno prisustvovali glamuroznom venčanju modela Karen Elson u subotu. Ovaj događaj, koji je okupio brojne zvezde, bio je savršena prilika za pevačicu da javnosti predstavi svog novog partnera.

U 39. godini, Lana je izgledala zapanjujuće u svetlo plavoj haljini sa dubokim izrezom, koju je upotpunila roze baletankama. Njen elegantan izgled upotpunjen je sofisticiranom frizurom i malom tašnom u boji mente. S druge strane, Džeremi, kapetan čamca iz Luizijane, koji je poznat kao turistički vodič za posmatranje aligatora po močvarama, blistao je u plavom odelu i beloj košulji.

Lana Del Rej
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Par je zajedno napustio čuveni Electric Lady Studios u Njujorku, gde se održavalo venčanje, držeći se za ruke i očigledno uživajući u svakom trenutku. Lana i Džeremi su prethodno viđeni zajedno na Leeds Festivalu u Velikoj Britaniji, što je pokrenulo glasine o njihovom odnosu. Obožavaoci su odmah krenuli u istraživanje, otkrivajući da je Džeremi vodič za posmatranje aligatora, zanimanje koje je daleko od glamuroznog života koji prati jednu pop zvezdu, ali savršeno se uklapa u Lanin stil.

Njihov odnos nije nov; Del Rej je ranije podelila fotografije sa Džeremijevih tura po močvarama tokom BUKU Music + Art Project festivala u Luizijani u martu 2019. godine. Iako su tada bili samo prijatelji, čini se da su se tokom vremena zbližili.

Nakon što su fanovi otkrili detalje njihove veze, Lana i Džeremi su odlučili da ozvaniče svoj odnos pojavljivanjem u javnosti. Njihovo prvo zvanično pojavljivanje u društvu bilo je na venčanju Karen Elson, gde su, pored njih, prisustvovali i Tejlor Svift i Rosalía, koje su upotpunile ovaj zvezdasti događaj.

Ovo venčanje je postalo scena za njihovu prvu javnu potvrdu veze, a njihova sreća i osmesi su privukli veliku pažnju. Lana i Džeremi su delovali srećno i zadovoljno, što je obradovalo mnoge od Laninih obožavalaca koji su sa nestrpljenjem čekali ovu potvrdu.

Nedavno je Lana tokom nastupa promenila stihove svoje pesme "Chemtrails Over the Country Club" iz 'Rođen si u decembru, a ja u junu' u 'Rođen si u martu, a ja u junu', što je dodatno uzburkalo fanove jer je ova promena u tekstu značajna jer je Dufrenov Instagram otkrio da mu je rođendan u martu.

Lana i Džeremi su očigledno pronašli ljubav jedno u drugom, a njihova priča o ljubavi koja se polako razvijala i naposletku došla do svoje prve javne potvrde, samo je još jedan dokaz da istinska osećanja mogu da se nađu na najneočekivanijim mestima.