Slavna pevačica Lana Del Rej dugo se nije mogla videti na velikim događajima, sve do sinoć, kada se pojavila na dodeli Gremija, i od tog trenutka, postala je glavna tema javnosti. 

Čuvena lepotica od trenutka kada je stala na crveni tepih, potpuno je omađijala prisutne svojim izgledom, i podsetila ih na same početke njene karijere, kada su je kopirale gotovo sve žene.

Lana Del Rej danas.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, stvari su se promenile nešto kasnije kada se Lana ugojila, te je od omiljene postala najomraženija, a ljudi nisu birali reči da je ponize zbog kilaže. Prozivali su je i zbog operacija, govorili da je "sva plastična" i podvukli ono staro "niko nije ružan, nego samo nema dovoljno para". 

Lana Del Rej sa viškom kilograma.
Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U isto vreme, Lana je imala i neke mentalne probleme, i ljubavne slomove, te je njen izgled bio samo posledica svega što se desilo. Ali, sada se čini da je sve loše iza nje.

Pevačica se pojavila najpre u prelepoj satenskoj korset haljini spuštenih naramenica u duhu starog Holivuda, a potom i u mini haljini koju je upotpunila velikom mašnom na kosi i zanimljivim cipelama.

Njena promena izgleda posebno je bila vidljiva u prvoj varijanti, te gotovo nema osobe koja je nije pratila sa uzdahom. 

Pevačica je bila poput boginje, i bilo je jasno da se dobro oseća u svojoj koži, a kasnije, na samoj dodeli Gremija, sve vreme se zabavljala sa Tejlor Svift, slikala sa drugim poznatima i uživala u zasluženoj pažnji.

Komplimenti su se ređali i na mrežama, a fanovi pevačice su oduševljeni što Lana ponovo izgleda kao u vreme najveće slave. 

Pročitajte još: NAJLEPŠA PEVAČICA UGOJILA SE PREKO 30 KG: Skinula se na plaži u najprovidniji bodi i svi joj gledaju samo u stomak

A koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste proputili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

AKM-GSI / Backgrid USA / Profimedia, Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia Pevačica nekad i sad

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Arijana Grande se oglasila nakon što su je otpužili da promoviše anoreksiju TikTok/arianagrande

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!