Do pre samo nekoliko godina Lana Del Rej bila je sinonim za savršenu ženu. Svet ju je obožavao, kopirao, redovno se nalazila na listama najlepših pevačica... a onda se sve promenilo. Mnogi su bili mišljenja da je počela da preteruje sa filerima i operacijama, čemu nije pomoglo ni to što se ugojila gotovo 30 kilograma, pogotovo nakon karantina.

Od tog trenutka, pevačicu su redovno pratili negativni komentari na račun izgleda na koje se nije previše obazirala, naprotiv. Što su komentari bili suroviji, to je Lana više pokazivala "mesa" i iritirala sve. 

Lana Del Rej je namerno provocirala sve kilogramima.
Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia 

Ipak, u isti mah, sve se ređe i pojavljivala u javnosti, izbegavajući paparace, te bi se tek pojavila s vremena na vreme na nekom većem događaju. Nakon nekoliko meseci "ilegale" fotografi su je uslikali dok je odmarala sa prijateljima na plažama Rija, a u prvi mah Lanu je bilo teško prepoznati. 

Lana Del Rej bila je na plaži sa prijateljima.
Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona je ležala na peškiru u tankom, providnom bodiju koji je u prvi mah isticao njene obline, da bi se kasnije obukla i nastavila šetnju dalje. Na paparace nije obraćala previše pažnje, iako se na trenutak namrštila i potom skrenula pogled.

Od trenutka kada su nove fotografije preplavile mreže, mogli su se pročitati različiti komentari. Od onih koji je vređaju, preko drugih koji ne mogu da prežale njen višak kilograma, do onih kojima je lepa nevezano kako izgleda. 

Lana je inače u prošlosti otkrila publici da lekari godinama ne mogu da utvrde šta joj je, a sve to odvelo ju je u tešku depresiju. Zbog svega je svojevremeno otkazala i turneju po Evropi.

Nažalost, to nije bio prvi put da Lana ima problema sa zdravljem. Kako je i sama ispričala, sa 14 je prvi put bila na odvikavanju od alkohola.

"Pila sam alkohol kad god sam bila u prilici, često i sama. Tada je sve to delovalo u redu. Već sa 14 godina roditelji su me prvi put poslali na kliniku za odvikavanje", ispričala je pevačica, koja je kasnije koristila i nedozvoljene supstance.

Danas je Lana sve to ostavila iza sebe, a kako pišu strani mediji, srećna je i u ljubavi, te je nakon veze sa policajcem kojeg je upoznala preko aplikacije za upoznavanje i sa kojim je bila verena, od oktobra prošle godine navodno u vezi sa slavnim muzičkim producentom Džonom Donohuom.

A koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste proputili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

AKM-GSI / Backgrid USA / Profimedia, Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia Pevačica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!