Lana Del Rej nekada je važila za jednu od najlepših i najzgodnjih pevačica na svetskoj sceni. Njena, gotovo eterična pojava, za kratko vreme opila je svet, bez da je ikoga ostavila ravnodušnim, pogotovo nakon hitova "Born to die", "Summertime sadeness", "Blue Jeans" i mnogih drugih. 

Međutim, južnjačka lepotica poprilično se izmenila od ranih 2000-ih kada se tek pojavila. Iako je i u prošlosti "šetala" sa kilažom, nikada ta brojka nije premašila 4,5 kilograma gore, dole. Danas, teško da bi je iko prepoznao na prvu, ponajviše zbog toga što je nabacila preko 20 kilograma, a fanovima nije jasno šta se tačno dogodilo.

Lana Del Rej ugojila se 20 kg.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da danas izgleda potpuno drugačije bilo je jasno kada su je paparaci uslikali na jednom gastronomskom događaju u Holivudu gde se pojavila u farmerkama i kratki top sa košuljom preko, dok je kosu zavezala u dva repa. 

Pevačicu i dalje krasi nesvakidašnja lepota, a primetno je i da je konačno prestala sa upotrebom filera kojima je u prošlosti potpuno izmenila svoj lik. 

Naime, od kada se pojavila na muzičkoj sceni Lana je bila trn u oku mnogih. Kao dete koje je došlo iz "bogate porodice" pričali su da je "kupila" slavu. Ali njen talenat je bio toliko očigledan da ova priča nije "držala vodu".

Lana Del Rej ranije je preterivala sa filerima.
FIA Pictures / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Uskoro je i sama Lana pokrenula neke glasine da je sklona porocima. Tako je u par navrata snimljena na koncertima očigledno omamljena. Dok se teturala, jedva je pratila ritam sopstvene pesme.

Lana Del Rej izmenila se od početka karijere.
Youtube Lana Del Rej

Međutim, 2020. godine sve je krenulo nizbrdo. Prvo je primećeno da se "malo ugojil", pa su nagađali da je verovatno "ostavila" alkohol ili opijat kojem je bila izložena. A onda se pevačica ugojila malo više i postala meta kritike još jednom.

Lana Del Rej danas je neprepoznatljiva u odnosu na prošlost.
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Kako je moguće da je sebi ovo dozvolila?" - komentari su koji stoje ispod većine njenih fotografija na društvenim mrežama.

Izgleda da pevačica uspeva da se izbori i sa ovim kritikama, pa nastavlja da svoj život vodi neometano. 

Lana Del Rej ne liči na staru sebe.
Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia 

Međutim, istina je da je ovo prva godina kada Lana nije nominovala za Gremi uprkos tome što je njen osmi studijski album iz 2021. godine prošao sasvim dobro kod publike, a koliko se promenila za sve ove godine pogledajte, ukoliko ste propustili, u galeriji u nastavku teksta:

AKM-GSI / Backgrid USA / Profimedia, Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia Pevačica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!