Zamislite scenu u kojoj sedite u omiljenom kafiću, naručili ste kafu i kolač, a porudžbinu vam donosi niko drugi do vaša omiljena slavna ličnost. Upravo to su doživeli gosti "Waffle House-a" u Alabami kada je pred njih izašla niko drugi do Lana Del Rej.

Iako su isprva pomislili da je reč o snimanju spota ili slično, Lana je zapravo odradila celu smenu, uredno u uniformi, zavezane kose poštujući higijenske mere i služila ljudima kafu i bakine kolače, odnosno vafle kako ih još zovu. 

Lana Del Rej radi u kafiću.
Vanson Clendenin/Mega / The Mega Agency / Profimedia 

Fanovi su isprva bili potpuno zbunjeni s obzirom da je ipak u pitanju velika zvezda za čije se koncerte traži karta više, međutim, vremenom su se opustili i tražili da se fotografišu sa njom, što im je pevačica i ispunila, ne skidajući osmeh sa lica. 

"Malo je reći da sam ekstatičan. Veliki sam obožavatelj Lane Del Rej više od deset godna, tako da je današnji susret sa njom bio stvarno neverovatan" napisao je jedan oduševljeni fan. 

Pozitivni komentari samo su se ređali, međutim odgovora na pitanje otkud ona u "Waffle House-u", u Alabami, ostalo je bez odgovora. Mnogima je čudno što radi u kafiću s obzirom da se njen novi, inače deveti studijski album "Did You Know That There‘s a Tunnel Under Ocean Blvd" dobro prodaje, a javno ga hvali i njena velika obožavateljika i prijateljica, Tejlor Svift. A da li će Lana otkriti šta se krije iza odluke da radi baš ovaj posao, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Konobarica TikTok/acire_111

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!