Poslednjih dana, slavna pevačica Lana Del Rej podigla je ogromnu prašinu nesvojstvenim postupkom kada je javno prozvala svog bivšeg otkrivši celom svetu šta joj je uradio.

Iako je u prošlosti svoj ljubavni život krila od očiju javnosti, sada je očigledno odlučila da "izravna račune".

Lana Del Rej osvetila se bivšem.
Tammie Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia 

Iako je pre par meseci objavljeno da se udaje i da je konačno srećna, pevačica, baš kao i njene pesme, nosi ipak neku tugu u sebi i ovog puta je to isplivalo na videlo na njenom koncertu.

Lana Del Rej rešila je da progovori o bivšoj vezi.
Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, ona je nedavno, tokom svog nastupa, izvodeći pesmu Chemtrails, dodala tekst na već postojeću tekst pesme, a zbog mnogih suptilnih detalja, svi misle da je "potkačila" svog bivšeg momka, Šona Larkina, s kojim je bila u vezi 2019. godine.

Lana Del Rej spomenula je bivšeg u pesmi.
Shutterstock 

Izvodivši pesmu Chemtrails, dodala je sledeći tekst:

"On je rođen u decembru i venčao se dok smo bili zajedno. Venčao se dok smo išli na terapiju za parove. Nekad se pitam šta bi rekla njegova žena da to zna", otpevača je na svom nastupu Lana.

Šon Larkin je glavna meta ovih stihova, smatraju teoretičari, jer je njegov rođendan upravo u decembru!

Lana nije htela da tek tako ostavi Šona ni nakon njegovog raskida. Kad su raskinuli, ona je platila bilbord u njegovom rodnom gradu na kom je promovisala svoj novi album, uz poruku "Lično je" u dnu bilborda.

Sve ovo odalo je utisak da se njihova veza nije završila prijateljski i da je to mnogo toga ostalo nerešeno, barem s Lanine strane.

Lana i Šon Larkin bili su u vezi od 2019. godine, a on je po zanimanju policajac! Pevačica je potvrdila njihovu vezu par meseci nakon prvih fotografija iz Central parka u Njujorku, a tada je izrazila divljenje prema Larkinu i njegovom poslu.

Zajedno su se pojavljivali i na crvenom tepihu, na dodeli Gremija, a iako su živeli u različitim gradovima, dosta vremena su provodili zajedno. Zvanično su objavili vest o raskidu u martu 2020. godine, a dok je Larkin tvrdio da su ostali prijatelji, sve što je Lana insinuirala od tad nosi drukčiju notu...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

sds