Nakon što je najveći teniser svih vremena u Parizu ostvario vrhunac svoje karijere – olimpijsko zlato – Novak Đoković je u potpunosti uživao u svom trenutku.

Emocije su dostigle vrhunac, a napetost se osećala u svakom trenutku, ali na kraju je sve prešlo u euforičnu radost. Novak Đoković je znao koliko je težak bio teret koji je nosio zbog nedostatka olimpijskog zlata u svojoj impresivnoj karijeri. No, sve se desilo u pravo vreme i to savršenstvo je konačno stiglo. Nakon što je stigao na vrh, Đoković je poželeo da se potpuno opusti i proslavi sa najbližima, okružen prijateljima, porodicom i članovima svog tima, koji su mu pružili podršku u ovom nezaboravnom trenutku.

Među zvanicama na zabavi bio je i poznati glumac Damson Idris, kojeg su paparaci zabeležili ispred restorana u opuštenom izdanju – beloj majici, crnim pantalona i cipelama u istoj boji. Izgleda da zna kako da se okruži pravim osobama.

Iako ima skoro 33 godine i do sada je bio prepoznat uglavnom po ulozi u seriji „Snowfall“, čini se da se njegov uspeh poslednjih godina znatno povećao.

Damson Idris
Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Idris će se uskoro naći u filmu „Formula 1: Vozi da preživiš“, zajedno sa Bred Pitom. Ovaj projekat izaziva veliko uzbuđenje među obožavateljima, ali i kod samog Idrisa. U intervjuu za „Vanity Fair“, Idris je podelio svoje oduševljenje i uzbuđenje zbog rada sa velikim imenima kao što su Bred Pit i Havijer Bardem.

"Formulu 1" Idris će 'voziti' sa Bred Pitom

"To je bio naš prvi dan snimanja. Gledam levo, tu je Bred Pit. Gledam desno – Havijer Bardem. Pogledam u svoje ruke – tresu se. Snimamo spektakularne scene, svi vrhunski vozači su tu – od Luisa Hamiltona do Maksa Verstapena", rekao je Idris, opisujući svoje prvotne utiske.

Idris je britanski glumac nigerijskog porekla, rođen u Pekamu, jugoistočnom delu Londona, kao najmlađi od šestoro dece i jedini član porodice koji nije rođen u Nigeriji.

Izvor: Blic Žena/ Wanted Vanja Pajović