Jedna haljina uspela je da napravi potpuni haos na venčanju glumca Uroša Jovčića i Dženi Martin.

Lea Stanković koja se pojavila u nežno roze toaleti bila je kuma lepoj Dženi, ali se baš zbog iste našla na meti kritika samo iz razloga što je podećala na venčanicu.

Ružni komentari samo su se ređali, a zbog svega Lea je bila primorana da se brani i da objašnjava da je Dženi videla i "odobrila" haljinu.

"Dženi i ja smo zajedno birale haljine, naravno da je znala šta ću da obučem i naravno da joj se haljina dopala. Smešni su mi komentari da sam htela da budem lepša od nje, Dženi je toliko bila lepa, ne znam zašto komentarišete šta je ko obukao, a ne jedno lepo prijateljstvo", rekla je Lea tada.

lea stankovic i dzeni martin
screenshoot/instagram 

Kako se "afera venčanica" i dalje ne smiruje, mlada influenserka je tokom nedavnog gostovanja u emisiji "Puls Srbije" pričala ne samo o svom poslu, već i o haljini koja je tema mreža.

"Kada se baviš ovim poslom nikako ne sme da ti cilj bude novac. Ja sam znala da želim da se bavim javnim poslom, ali ne tačno sad. Kada sam videla da se ljudima to dopada, nastavila sam da se trudim. Ništa to nije bilo preko noći. Neki ljudi mogu da zarađuju dosta. Uvek treba imati cilj, mnogo je bolje kad se penješ, nego kad si samo na vrhu", rekla je Lea, i dodala:

"Da li je neko dobar uzor ili ne zavisi od mnogo faktora. Zavisi šta je prikladno, ja mogu samo da kažem da roditelji treba da budu upućeni u to šta im deca rade", objasnila je mlada influenserka i dodala da misli da je njen sadržaj koji plasira potpuno u redu.

Lea se zatim osvrnula i na komentare na njenu haljinu koju je nosila na venčanu glumca Uroša i njegove izabranice Dženi kojoj je bila kuma.

lea stankovic i dzeni martin
screenshoot/instagram 

"Mislim da nije u redu da se ja toliko komentarišem, a ne mladenci. Ja sam imala i prelepe komentare na svom postu. Ja sam izabrala da se bavim javnim poslom, da nisu komentarisali tu haljinu, komentarisali bi nešto drugo. Normalno je da komentarišu, a da ti komentari nisu u redu - nisu, ali sam ja previše bila srećna na tom venčanju", poručila je Lea, koja je najavila da ima velike planove za budućnost.

A kako je izgledala Lea na tom venčanju i koju je haljinu izabrala, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

screenshoot/instagram Lea Stanković kuma na svadbi Dženi Martin i Uroša Jovčića