Srpski glumac Uroš Jovčić oženio se juče svojom izabranicom Dženi Martin, a svadbi je prirustvovao veliki broj poznatih ličnosti - Stevan Piale, Angelina, Lea Stanković, Marko Kon...

Mlada je blistala u raskošnoj venčanici sa čipkom i otvorenim leđima, dok se Uroš odlučio za plavo klasično odelo. Nešto kasnije, Dženi se presvukla u svedeniju belu haljinu.

Inače, ljubavna priča ovog para je mnogima bila interesantna, pre svega zbog toga što se desila na neobičan način.

Naime, Uroš i Dženi su se upoznali kada je ona imala samo 15 godina, a on 21. Sve se desilo na snimanju filma “Montevideo”, a lepa pevačica i influenserka se zbog glumca doselila u Srbiju. Krajem prošle godine su se verili, a ona je tada objavila fotografiju na kojoj je pokazala koliko je srećna, te je čak nije bilo briga što joj se šminka razmazala od suza radosnica.

Instagram Dženi i Uroš, svadba

"Čak i ako ne verujete, ja sam bila ta koja je osvojila Uroša. Od starta je između nas proradila hemija, ali ja sam ta koja je napravila prvi ozbiljniji korak ka našoj vezi. Takođe priznajem: da, ja sam ta koja se prva zaljubila. Uroš je mene osvojio time sto je harizmatičan, zabavan, jako dobar, sa njim mi nikada nije bilo dosadno…

Obožavali smo da provodimo vreme zajedno i eto, nešto predivno se iz toga rodilo", ispričala je za magazin "Original" Dženifer Martins koja je rođena na Tenerifama, a koja je po majci sa Kube.

dzeni martin
Instagram 

Zbog ljubavi prema srpskom glumicu, Dženifer se preselila u Srbiju.

"Volim Srbiju, to je prelepa zemlja u kojoj se osećam kao kod kuće. Volim njene ljude, običaje i posebno hranu … Toliko sam se navikla na ovaj grad, da mi mnogo puta, kad se vratim u Španiju na nekoliko dana, nedostaje Beograd! Mnogi me pitaju šta mi se najviše sviđa u gradu, ali nisam u stanju da izdvojim nešto posebno … Srbi su u pravu kada kažu: “Beograd ima dušu”, sada razumem".

Mladi par ima toliko toga zajedničkog pored glume, oboje su višestrukotalentovani. Uroš uspešno vodi TV kviz "Štoperica", nedavno smo ga gledali u seriji "Klan", a Dženifer Dženi Martins je i Jutjuberka i pevačica, koja nastupa u emisiji "Amidži šouu" na televiziji Pink.

"Razumemo se, poštujemo i volimo, imamo iste poglede na svet i uživamo u sličnim stvarima. Kada mislim o budućnosti, uvek vidim nju pored sebe", rekao je voditelj o njihovoj ljubavi.

dzeni i uros
Instagram