Publika je imala priliku prvi put da upozna glumca Uroša Jovćića koji je tumačio lik Đorđa Vujadinovića Nosonju u filmu "Montevideo, Bog te video". Španska glumica Dženifer Martins u istom filmu tumačila je lik Konsuele, a tri godine nakon upoznavanja na snimanju, Uroš I dženifer su počeli da se zabavljaju.

"Čak i ako ne verujete, ja sam bila ta koja je osvojila Uroša. Od starta je između nas proradila hemija, ali ja sam ta koja je napravila prvi ozbiljniji korak ka našoj vezi. Takođe priznajem: da, ja sam ta koja se prva zaljubila. Uroš je mene osvojio time sto je harizmatičan, zabavan, jako dobar, sa njim mi nikada nije bilo dosadno… Obožavali smo da provodimo vreme zajedno i eto, nešto predivno se iz toga rodilo", ispričala je za magazin "Original" Dženifer Martins koja je rođena na Tenerifama, a koja je po majci sa Kube.

Zbog ljubavi prema srpskom glumicu, Dženifer se preselila u Srbiju.

"Volim Srbiju, to je prelepa zemlja u kojoj se osećam kao kod kuće. Volim njene ljude, običaje i posebno hranu … Toliko sam se navikla na ovaj grad, da mi mnogo puta, kad se vratim u Španiju na nekoliko dana, nedostaje Beograd! Mnogi me pitaju šta mi se najviše sviđa u gradu, ali nisam u stanju da izdvojim nešto posebno … Srbi su u pravu kada kažu: “Beograd ima dušu”, sada razumem".

GLUMAC SERIJE KLAN VEREN PRELEPOM KOLEGINICOM IZ ŠPANIJE: Upoznali su se na snimanju Montevidea, a u Srbiji je obožavaju
Instagram 

Godinama je živela u Madridu, a tvrdi da nema življeg grada od Beograda. A voli da Urošu priprema kubansku hranu.

"Poslednjih meseci sam bio dosta zaposlen i prilično sam smršao, pa je Dženifer počela ozbiljno da kuva. Svakog dana priprema uglavnom španska i kubanska jela na bazi pirinča i pasulja, s belim mesom i bananom umesto hleba. Ti ukusi me fasciniraju, a njena mama nas ponekad obraduje paketom s omiljenim namirnicama, pa Džen od toga pravi obroke. Moram priznati da me je malo i razmazila, baš mi ugađa. Lepo je kad se posle celodnevnog snimanja vratiš kući i neko te sačeka s klopom", ispričao je glumac pre tri godine za "Gloriju".

Mladi par ima toliko toga zajedničkog pored glume, oboje su višestrukotalentovani. Uroš uspešno vodi TV kviz "Štoperica", nedavno smo ga gledali u seriji "Klan", a Dženifer Dženi Martins je i Jutjuberka i pevačica, koja nastupa u emisiji "Amidži šouu" na televiziji Pink.

"Razumemo se, poštujemo i volimo, imamo iste poglede na svet i uživamo u sličnim stvarima. Kada mislim o budućnosti, uvek vidim nju pored sebe", rekao je voditelj o njihovoj ljubavi.

Par se prošle godine verio što je ona objavila na Instagramu: "Rekla sam "da" ljubavi mog života". Više fotografija pogledajte u galeriji.

Insatgram, Instagram Uroš je Dženifer upoznao na snimanju filma "Montevideo", a ubrzo potom su započeli vezu.

 Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas