Voditeljka Dragana Kosjerina publiku je osvojila kako voditeljskim umećem, tako i raskošnom lepotom, osmehom i harizmom, a svog budućeg supruga velikim srcem.

Jedna od najlepših srpskih tv lica na pravom je putu da uskoro kaže sudbonosno "da" svom partneru Bojanu Perduvu.

Veliku podršku u poslu dobija od svog verenika s kojim je u veoma srećnom odnosu već nekoliko godina. Ovaj budući bračni par verio se u jesen 2019. godine, ali zbog situacije koja je zaustavila ceo svet nisu imali prilike da održe venčanje.

Kao i većina devojčica, i Dragana je razmišljala o svom venčanju, ali ne i o venčanici i celokupnom izgledu.

Kosjerina je za medije govorila o svadbi kakvu priželjkuje:

"Oboje svadbu zamišljamo kao veliku žurku na kojoj ćemo okupiti porodicu i prijatelje. Kod mene taj dan nema veze sa venčanicom, šminkom i frizurom – takve transformacije doživljavam svakog dana na poslu. Suštinu vidim u prilici da takav trenutak podelim sa svim dragim ljudima", rekla je Dragana.

dragana kosjerina o vencanju
Instagram 

Kako je prošla godina bila veoma turbulentna za celu planetu, a granice su većinom bile zatvorene, a mere pooštrene, Dragana Kosjerina je sada otkrila zašto su toliko dugo odlagali svadbu.

"Pandemija jeste prolongirala naše planove, ali to ne remeti naš odnos. Gde ima ljubavi i razumevanja, bračni status je formalnost. Bojan je rođen u Portugaliji, tamo živi deo njegove porodice i bliski prijatelji bez kojih ne želi da upriliči venčanje. Sačekaćemo momenat kada ćemo moći bezbedno svi da se okupimo i uživamo", izjavila je Dragana.

dragana kosjerina o vencanju
printscreen/youtube 

Lepa voditeljka je nedavno govorila o odnosu sa svojim verenikom, a otkrila je i da li je njihov odnos s godinama monoton.

"Ako odnos zahteva "podgrevanje" ljubomorom, onda je to odnos koji je na lošem putu. Stabilan odnos ne znači monotoniju, već mir, koji potom obogatite zabavom, dobrim provodom, putovanjima, zajedničkim interesovanjima", zaključila je Kosjerina o ljubavi sa Bojanom.