Voditeljka Dragana Kosjerina postala je prepoznatljiva po svom glasu, atraktivnošću, ali i vanvremenskoj lepoti kojom su mnogi gledaoci Evrovizije bili očarani.

Prelepa voditeljka Dragana Kosjerina zahvaljujući svom talentu, dikciji, elokventnosti i osmehu osvojila je srca publike, ali žene je uvek posebno zanimalo kojim trkovima održava sjajnu liniju.

Osnovu atraktivnog tela i lepog lica čine san, zdrava ishrana i fizička aktivnost, a Dragana se može pohvaliti i jednim i drugim. Ona je nedavno otkrila svoje "tajne", i nesebično podelila recept koji se preporučuje svima koji brinu o sebi.

dragana kosjerina u haljini na tufne
Instagram 

Dragana je za "Kurir" govorila o prioritetima koji su se promenil u pandemijskim uslovima.

- Naučila sam koliko mi je malo potrebno da budem srećna, samo kada su svi dragi ljudi zdravi. Prisetila sam se koliko me vesele sitnice, počela sam opet da uživam u momentima, usporila sam, vratila se nekim starim hobijima. Osim toga, posvetila sam se i zdravijoj ishrani, počela sam mnogo češće da kuvam, usvojila bolji ritam i stavila zdrav san na vrh liste prioriteta. Nepovoljnu situaciju u kojoj smo morali da se odreknemo mnogih aktivnosti, iskoristila sam da unapredim ono na čemu je odavno trebalo da poradim, rekla je lepa voditeljka.

draga kosjerina u joga polozaju
screenshoot/instagram 

O tome kako održava formu, Dragana je bila jasna: redovna fizička aktivnost ključ je lepog tela.

- Nekad sam trenirala “sezonski” ili za određenu priliku. Sada sam usvojila redovnu fizičku aktivnost kao životni stil i uživam u tome. Dva do tri puta nedeljno treniram reformer pilates, koji svima od srca preporučujem, jer je odličan za funkcionalnost tela. Radim jogu, povremeno trčim i redovno šetam.

voditeljka dragana kosjerina
Instagram 

Ogradivši se od radikalnih dijeta, Dragana se opredelila za umerenost i raznovrsnost u ishrani i za kraj otkrila kako izgleda njen dnevni jelovnik.

- Dan počinjem kurkuma limunadom sa svežim đumbirom, dodam često i malo cimeta. Pažljivo uzimam suplemente, ne mislim da treba da ih biramo na svoju ruku. Trudim se da jedem zdravu hranu, dovoljno povrća i voća. Izbegavam gluten i mlečne proizvode, kontrolisano unosim crveno meso, rekla je Dragana. Više njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta: 

Instagram TV lice, voditeljka Dragana Kosjerina