Glumica Tori Speling (47),ćerka legendarnog producenta Arona Spelinga i stvaraoca popularne serije "Beverly Hills, 90210" u kojoj je igrala lik Done, razvodi se od supruga, glumca Dina Mekdermota (54).

Već neko vreme šuška se o njihovom razvodu, a glumica već neko vreme nije objavila fotografiju sa suprugom na društvenim mrežama, a sada je viđena bez burme.

Tori i Din su se upoznali na filmskom setu kada su oboje bili u braku s drugim osobama. Aferu su započeli prve večeri kad su se upoznali, a ubrzo su zatražili razvode od svojih tadašnjih supružnika. Par zajedno ima petoro dece: sinove Lijama (14), Fina (8) i Boa (4) i ćerke Stelu (12) i Hati (9).

Svoj bračni život su prikazali u reality showu "Tori &Dean: Inn Love" u aprilu od 2007. do 2012. godine.

tori speling
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Par je i pre bio pred razvodom zbog njegove prevare 2013. godine, koju je glumac priznao u dokumentarnoj seriji "True Tori" 2014.

Njegovo priznanje je uznemirilo decu, a Tori je navodno doživela nervni slom. Glumica je objasnila da razume njegovo varanje, pošto su oboje bili u braku kad su započeli aferu.

Razlog brojnih rijaliti emisija je bio bankrot. Bračni par je bio dužan bukvalno na sve strane, a dugove su navodno podmirili u aprilu prošle godine, prenose američki mediji.

tori speling
Interstar / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

2014. Tori i Din su dugovali državi iznos od 707.000 dolara, ali je glumica nakon toga otkrila da ne odustaje od svog skupog modnog ukusa.

- Čak i kada pokušavam da prihvatim jednostavniji životni stil, ne mogu da odustanem od svog modnog ukusa i veoma skupih stvari, rekla je Tori pre nekoliko godina.

Inače, gumica je poslednjih godina na meti kritika zbog plastičnih operacija od kojih ona priznaje samo korekciju nosa i povećanje grudi.

- Uradila sam nos i grudi, i to je to. Stalno čitam komentare u kojima kažu da sam uradila mnogo više. Ljudi pričaju da sam "išla pod nož" još sa 17 godina. Moj otac je stalno govorio: "Ne brini, sve te priče će biti zaboravljene do sutra", ali te priče me prate čitavu moju karijeru!" požalila se jednom prilikom glumica.

Glumica je jednom prilikom priznala da je nedavno svojoj deci pustila reprizu serije Beverli Hils i da je nisu prepoznali.