Prelepa voditeljka Dragana Kosjerina zahvaljujući svom talentu, dikciji, elokventnosti i osmehu osvojila je srca publike, ali posebno žene svojim istančanom ukusu za modu.

Ranije je Dragana Kosjerina na pitanja kako bi opisala svoj stil odgovorila:
"Sveden! Uvek mi je udobnost bila prioritet, a estetika poželjna. Nikad nisam mogla da trpim neudobne odevne komade i loše materijale, zbog dobre siluete. Volim jednostavne komade, dobar nakit i kvalitetnu obuću" - rekla je za "Kurir".

Zato smo sada izdvojili naše favorite Draganinih odevnih kombinacija koje su i više nego moderne.

Kada se kaže savršena haljina, sve žene pomisle upravo na model u kojem se voditeljka Dragana Kosjerina pojavila pre nekoliko dana na tv prenosu Evrovizije pročitavši rezultate glasanja naše zemlje, međutim takav model još uvek nemamo prilike da nosimo.

Zato nam je potrebna haljina za svaki dan, baš kao ova Draganina koja nas vraća u divna vremena kada je na ceni bila besprekorna elegancija, a pored toga je neverovatno moderna.

Na pitanje "Koja 3 odevna komada ćeš sigurno imati u svom garderoberu ovog proleća?" voditeljka je odgovorila:
"Nekoliko dobrih odela, farmerke i neizostavne espadrile u više boja" - rekla je za "Kurir". 

Zato ne čudi što je u većini slučajeva možemo videti u ovoj kombinaciji koja njenoj figuri tako dobro stoji!

Pepito dezen je prethodne godine bio i više nego aktuelan. Mogao se sresti gotovo u kolekcijama svake high-street radnje, što i dokazuje da potražnja za njim nije jenjavala. Sakoi i jakne bile su nezaobilazni deo svakog garderobera moderne devojke, a sada se već računa i kao večni komad koji se može nositi godinama. Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Dragana Kosjerina