Ako se i ti boriš sa tankom i beživotnom kosom, imamo frizuru za tebe! Šamponi za pojačavanje volumena i češljanje u kontra smeru mogu privremeno ublažiti problem, ali ništa ne osvežava izgled poput šišanja koje će samo po sebi pojačati volumen.

Nakon dobro poznate klasične bob frizure, sada dolazi box bob - najnovija varijanta oko koje se u frizerskim salonima podigla prašina. Nakon što su kratki bob, tupi bob, valoviti bob dobili svojih pet minuta ove godine, nije iznenađenje da stilisti novu varijantu boba dočekuju raširenih ruku.

box bob frizura na talase
screenshoot/instagram 

Šta je box bob i kako će oživetu tanku kosu?

Box bob je kao što je lifting lica za kožu lica, tako je ovo i za vašu kosu, zbog čega ćete se odmah osećati jedrije i elegantnije. Ako se boriš s tankom, ravnom kosom, teksturirani bob je odlučna opcija za dobijanje punoće i oblika. Takođe može izgledati stvarno veoma seksi i zanosno kad se krajevi stilizuju u formu neurednog vala.

bob frizura na talase
screenshoot/instagram 

Najbolja stvar kod box boba je njegova svestranost- može se ošišati na specifičan način tako da pristaje svakom specifičnom obliku lica. Možeš isprobati stil sa šiškama ako imaš duže lice, a ako je tvoj oblik lica malo zaobljeniji, frizeri preporučuju duže prednje pramenove.

frizura za tanku kosu
screenshoot/instagram 

Što se tiče oblikovanja box boba, sve se vrti oko seksi razbarušenih talasa. Najlepše je stvoriti stvarno soft talase u kosi ili "S" val. Ovo možeš napraviti pomoću pegle za kosu ili figara tako da lagano uviješ vrhove kose, kao da radiš talase. Na kraju možeš završiti lakom za kosu, kako bi dodala teksturu i postigla da frzura izdrži što duže. Ova frizura uvek izgleda veoma elegantno, a nije je teško stilizovati.

Sada konačno imaš fotografiju idealne frizure za svoju tanku koju ćeš pokazati frizeru!