Kako nam se bliže letnji dani, tako su mnogi u potrazi za osveženjem kad su u pitanju frizure, a ako i sami želite promenu, bob je uvek dobra ideja. Reč je o najtraženijoj frizuri koja već sezonama ne silazi s trona najpopularnijih, a svakih nekoliko meseci, pojavi se nova verzija koju trendseterke jednostavno obožavaju.

U poslednje vreme sve se više priča o varijanti koja je kao stvorena za opuštene tipove devojaka, a kako je upravo ta frizura sve traženija u frizerskim salonima širom sveta rešili smo da vam pokažemo nekoliko varijanti kako je možete nositi.

Boy band bob kraći je od klasičnog boba, a specifičan je po dužim pramenovima na prednjoj strani koji sežu do jagodica na obrazima. Pramenovi se mogu stilizovati sa genijalnim ukrasima za kosu kako biste frizuri dali lični stilski pečat. Takođe, može se nositi i sasvim jednostavno, što izgleda jako sofisticirano.

Za održavanje ovakvog boba, frizeri preporučuju korišćenje šampona za sjaj koji će joj, osim sjaja, pružiti i mekoću te joj omogućiti da bude glatka i laka za stilizovanje.

Ukoliko imate dilemu da li da šišate kosu drastično bitno je jedno da znate. Iako šišanje dugačke kose na kratku frizuru nije nimalo jednostavan potez, dobra je vest to što će kosa tako biti još zdravija. Dodatno je možete poboljšati upotrebom regeneratora prilikom pranja kose. Stilisti takođe preporučuju korišćenje spreja za teksturu koji će osigurati volumen i svežinu.