VOLUMEN KOSE NA KOM ĆE VAM SVI ZAVIDETI: Tanka vlas konačno postaje prošlost uz pomoć ovog proizvoda

Puder za kosu vam može pomoći da trenutno postignete efekat većeg volumena, kao i da frizuru učinite urednom u danima kada ne stižete da operete kosu.

Anna Bizon/Gpoint Studio 

Iza svake dobre frizure, svejdno da li je ležerna ili glamurozna, nalazi se volumen, koji nije uvek lako postići. Ovo je posebno težak zadatak za žene koje, zbog genetike, hormonskih promena ili prečestog farbanja i upotrebe presa i figara, imaju tanku dlaku.

Da bi postigle željenu teksturu nekada su naše mame i bake tapirale kosu koju su nakon toga učvršćivale lakom, međutim, ova tehnika odavno je prevaziđena pre svega zato što oštećuje strukturu vlasi.

U poslednjih desetak godina mnogo toga promenilo se u beauty svetu, a prvenstveno su lansirane inovativne formule koje svakodnevnu rutinu stilizovanja kose čine jednostavnijom i boljom. Proizvodi nove generacije pružaju željeni efekat svakom tipu kose, a dok su neki kreirani samo s idejom da stvore volumen, drugi imaju i druge uloge, a volumen koji stvaraju predstavlja dodatni bonus.

lokne
screenshoot/instagram 

Baš kao što puder u prahu svaki make-up look čini izdržljivijim, sličan efekat ima i puder za kosu. Možete ga naneti samo na koren suve kose ili na čitave vlasi i u trenu će stvoriti neverovatan volumen. Jako je važno da ovaj proizvod dobro utrljate u kosu.

Zahvaljujući svojoj formulaciji, visokih performansi, ovi preparati sadrže mikro čestice koje pružaju visok nivo kontrole same frizure i daju trenutni efekat većeg volumena.

Proizvod koji nam je pokazao da je volumen moguć na našoj kosi je Balea puder za volumen koji uspešno daje rezultate u trenu. Možete ga pronaći u DM drogerijama. 

balea puder za volumen
google images 

Kako da nanesete puder za volumen kose?

Da bi vaša kosa dobila jači volumen, potrebno je ovaj proizvod naneti na vrhove ili u blizini korena kose. Manju količinu pudera pospite na željeno mesto i prstima detaljno rasporedite.
Nakon nanošenja, kosu nije potrebno raščešljavati. Nemojte se brinuti da će puder ostaviti bilo kakav trag.

Prvim sledećim pranjem u potpunosti ćete ga isprati. Puder za kosu daje trenutni efekat i omogućava lakše oblikovanje frizure.

Za sve vas koji prvi put koristite puder za kosu, moramo napomenuti da ne koristite velike količine, već uzmite malo ovog proizvoda pa ako vam naknadno bude potrebno još, lako ćete dodati.

crna kosa
Freepik 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši