Od početka pandemije mnogi su se vratili prirodnijim bojama kose koje su dosta lakše za održavanje. Obzirom da je, u nekim trenucima, odlazak frizeru bio je onemogućen pa se prirodna boja pokazala kao najjednostavnija opcija.

Međutim, situacija se promenila i jedno je sigurno - u 2021. godini mnogi su spremni na promene, a sve počinju sa promenom boje kose ili frizure. S dolaskom toplog vremena kod mnogih te želje idu u smeru svetlijih tonova. Do leta nam je ostalo još samo nekoliko nedelja, a mnogima je upravo dolazak leta dovoljan povod da naprave barem sitne izmene kada je u pitanju boja kose.

Na raspolaganju su nam razne nijanse, a mi smo danas izdvojili opciju koja će se svideti brinetama koje je približavanje leta navelo na razmišljanje o nekim svetlijim nijansama.

Radi se o nijansi imena "kontrastna brineta", a kako joj samo ime govori, radi se o postizanju kontrasta pomoću svetlijih pramenova.

Stručnjaci za kosu predviđaju da će "kontrastna brineta" biti veliki hit ovog leta, a kako objašnjavaju, radi se o kombinaciji boja koja nudi ekstremnu dimenziju i izgleda veoma privlačno i ženstveno. Zahvaljujući pramenovima od korena kose tehnika stvara iluziju svetlije prirodne baze.

brineta
Instagram 

Jedina mana ove frizure jeste to što zahteva nešto češće odlaske u frizerske salone, ali to nam je u prethodnoj godini i nedostajalo, zar ne? Svetski poznata influenserka Rocky Barnes, a kako to izgleda pogledajte na fotografiji koja vam može poslužiti kao primer pri odlasku frizeru.