Trendovi nam dolaze kako na modnom, tako i na beauty polju, pa tako jedna od super trendi frizura za proleće nosi naziv "vučji rez", a kao što i samo ime kaže vrlo je divlja i neobična.

Koliko je popularna govori i podatak da hešteg #wolfcut na TikToku premašuje 108 miliona pregleda, a na Pinterestu je pretraga za njom povećana za 75%. Međutim, čini se kao da o ovoj frizuri mnogi samo maštaju nego što se zapravo stvarno tako šišaju.

Izgleda pomalo divlje zahvaljujući gomili čupavih, talasastih slojeva, a istovremeno i energično zahvaljujući kraćim stepenovima u blizini lica.

@effervescingelephant

One Minute Mullet ##fyp##mullet

♬ Back To Black - Amy Winehouse

Zaštitni znak ove frizure je puno volumena pri korenu kose koji opada do krajeva kose. Krajevi treba da budu ili oštri i istanjeni, ili da prosto budu uvijeni ka spolja.

Ključ je u tome da izgledate pomalo "žestoko" kako bi svom stilu dalu notu ležernosti i opuštenosti, ali i da ipak imate frizuru koja je laka za stilizovanje.

Jedino je problematična i teška za oblikovanje ukoliko prirodno nemate talasastu kosu. Ako je slučaj da vam je kosa prirodno malo valovita, onda neće biti puno muke - dovoljno je samo da je razbarušite prstima i nanesete neko sredstvo za oblikovanje.

Ova frizura dospela je na vrh svetske liste najtraženijih nakon što ju je globalno popularna pevačka zvezda Bili Ajliš prvi put ponela. Ova mlada zvezda još jednom je dokazala koliki uticaj ima u svetu.