Mirka Vasiljević sa svojim izabranikom Vujadinom Savićem očekuje četvrto dete, a nedavno je otkrila i kada planiraju svadbu.

Glumica već ima dva sina i jednu ćerku, a pitanje koje je dobila u emisiji najpre ju je nasmejalo, a potom zbunilo.

"Koje dete ti je najdraže?", glasilo je pitanje, na koje je Mirka kao iz topa odgovorila: "Ono koje je najmirnije tog dana!", našalila se glumica, pa dodala: "Kako to da ima neko ko mi je najdraži? Ja rodila..."

Voditelj je potom upitao Mirku da li zna kog je pola beba koju nosi, na šta ona u emisiji "Ami Dži šou" odgovorila: "Videćemo u oktobru. Nagađa se, ali šta god da bude bilo, dobrodošlo je."

mirka vasiljevic i vujadin savic
ATA Images/Antonio Ahel 

Kako je trudna glumica otkrila, sledeće godine par će stati na ludi kamen.

"To bi trebalo naredne godine da bude, do sad su me sprečavale trudnoće. Bio bi red da napravimo svadbu, i Vujadin i ja poštujemo tradiciju", kaže glumica. Sve vreme sam ja ta koja koči i odlaže venčanje.

Sa dvadeset sam imala želju da sve bude idealno, ali s vremenom sam postala svesna činjenice da nema potrebe za tim", zaključila je Mirka.

mirka vasiljevic i vujadin savic
Instagram 

Iako je u drugom stanju, trudna glumica je odlučila da nastavi da radi, a kako kaže to joj je beg od svakodnevnih obaveza i privatnih problema.

"Želim da radim, stvaram i gluma je zapravo ušla u moj krvotok", istakla je glumica.