Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić ponosni su roditelji Andreja, Mihajla i Andrijane, a lepe vesti čekaju ih i u narednom periodu kada će im se pridružiti još jedan član porodice.

Mirka i Vujadin nisu izgovorili sudbonosno da još uvek, ali to ih ne remeti da imaju uspešnu i srećnu vezu. Mlada glumica nedavno je otkrila za Kurir i zašto su do sada toliko čekali da svoju vezi krunišu brakom.

"Sve vreme sam ja ta koja koči i odlaže venčanje. Sa dvadeset sam imala želju da sve bude idealno, ali s vremenom sam postala svesna činjenice da nema potrebe za tim", zaključila je Mirka.

Kako je trudna glumica otkrila, sledeće godine par će stati na ludi kamen.

"To bi trebalo naredne godine da bude, do sad su me sprečavale trudnoće. Bio bi red da napravimo svadbu, i Vujadin i ja poštujemo tradiciju", kaže glumica.

mirka vasiljevic i vujadin savic o vencanju
ATA Images/Antonio Ahel 

Iako je u drugom stanju, trudna glumica je odlučila da nastavi da radi, a kako kaže to joj je beg od svakodnevnih obaveza i privatnih problema.

"Želim da radim, stvaram i gluma je zapravo ušla u moj krvotok", istakla je glumica.

Glumica Mirka Vasiljević priključila se snimanju jedne serije, a osvrnula se i na to kako se kolege ophode prema njoj obzirom da je jedina trudna glumica na snimanju.

"Godine su i dalje na mojoj strani. Nekako mlad organizam i dalje uspeva da trudnoću dobro podnese. Neko sam ko uvek smatra da većina stvari dolazi iz glave. Ne volim da paničim i da se opterećujem. Ovo su lepe promene i životne i telesne. Apsolutno mi ništa nije teško na snimanju. Vrlo su brižni i pažljivi prema meni. Ne volim da kukam, jer nema ni mesta tome. Snimanja traju dugo, ali se više čeka na setovima, nego što se radi. Oni na početku nisu ni znali da sam u drugom stanju, međutim kad su videli promene doneli su sami zaključak. Svi su pažljivi i govore ona je dete, a onda pomisle: Koje dete? Ona ima supruga i troje dece", rekla je glumica kroz osmeh.

U galeriji pogledajte kako izgleda trudna Mirka Vasiljević: 

Youtube Trudna Mirka Vasiljević