Influenserka Lea Stanković prošlog vikenda bila je kuma svojoj koleginici, influenserki, glumici i pevačici Dženi Martin, koja se udala za srpskog glumca Uroša Jovčića, a haljina koju je Lea ponela na venčanju izazvala je oprečna mišljenja na društvenim mrežama.

Mlada je blistala u raskošnoj venčanici sa čipkom i otvorenim leđima, a nešto kasnije, Dženi se presvukla u svedeniju belu haljinu.

Ipak, njena kuma, Lea Stanković, preuzela je malo pažnje i na sebe svojom glamuroznom haljinom. Naime, ona se na svadbi pojavila u haljini koja izgleda kao venčanica, te su mnogi korisnici društvenih mreža osudili njen potez.

- Ne, nije manifestacija "kolektivno venčanje" - napisala je jedna korisnica Tvitera, uz fotografije iz crkve, zbog kojih su se mnogi zbunili i pisali da im nije jasno ko je mlada, a ko kuma.

lea stankovic na vencanju dzeni martin
screenshoot/instagram 

"Kako je nije sramota, užas", "Baš neukusno, da ne znam pomislila bih da je ona mlada", "Zamisli najbolja drugarica ti se ovako pojavi na venčanju", "Meni je stvarno skandalozno kako se Lea Stanković obukla za tuđe venčanje, bukvalno dno", bili su neki od komentara.

Mnogi su pisali da smatraju da je Lea odabrala ovu odevnu kombinaciju kako bi zasenila Dženi Martin i izgledala lepše od nje.

- Mislim da je Lea takvu stvar namerno uradila i da je taj tip prijatelja koji mora biti u centru pažnje- napisala je jedna tviterašica.

Lea Stanković se zatim oglasila na Instagramu i odgovorila na negativne komentare.

- Dženi i ja smo zajedno birale haljine, naravno da je znala šta ću da obučem i naravno da joj se haljina dopala. Smešni su mi komentari da sam htela da budem lepša od nje, Dženi je toliko bila lepa, ne znam zašto komentarišete šta je ko obukao, a ne jedno lepo prijateljstvo- poručila je Lea nakon brojnih osuda.

U galeriji pogledajte haljinu Lee Stanković u kojoj je zablistala na svadbi:

screenshoot/instagram Lea Stanković kuma na svadbi Dženi Martin i Uroša Jovčića