Serena Vilijams je izrazila nezadovoljstvo zbog neprijatnosti u hotelu u Parizu. Bivša teniserka boravi u glavnom gradu Francuske već nekoliko dana zbog Olimpijskih igara, zajedno sa suprugom i decom.

Svi su želeli da večeraju u restoranu koji se nalazi na krovu hotela, ali, kako je Serena objasnila, nisu dobili dozvolu za to.

“Uskraćen mi je pristup restoranu na krovu. I to sa decom. Stvarno?”, napisala je ljuta Serena Vilijams na društvenoj mreži X, a označila je i čuveni hotel u Parizu.

Neki pratioci su otišli toliko daleko da su optužili čelnike hotela za promovisanje rasizma. S druge strane, neki su smatrali da je ovo dokaz da novac ne može da kupi sve u životu. Ubrzo je stigao odgovor hotela.

serena vilijams
Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

- Draga gospođo Vilijams, primite naše najdublje izvinjenje zbog razočaranosti na koju ste večeras naišli. Nažalost, naš bar na krovu je zaista bio popunjen i jedini slobodni stolovi koje ste videli pripadali su našem gurmanskom restoranu, koji je bio potpuno rezervisan - ljubazno joj je odvorio hotel.