Serena Vilijams je pre nekoliko meseci na Met gali na neodoljiv način otkrila da je ponovo u drugom stanju kada se na crvenom tepihu pojavila u elegantnoj haljini koja je otkrila stomak, a sada je najslavnija "penzionerka" odlučila i da otkrije pol bebe.

Ona i njen suprug, Aleksis Ohanijan, inače osnivač društvene mreže Reddita, upriličili su spektakularnu proslavu, a sa njima je bila i njihova petogodišnja ćerka Olimpija Ohanijan.

Aleksis se u jednom trenutku našalio sa Serenom, te je naručio tortu koja je iznutra bila žute boje, što je iznenadilo proslavljenu teniserku kada ju je isekla očekivajući plavu ili ružičastu boju, što bi značilo da nosi dečaka ili devojčicu.

Serena je bacila kolač na muža, kada je to videla, a onda je uz pomoć dronova otkriveno da par čeka ćerku.

Sreći nije kraja, mnogo radosti naravno donela bi i vest da je beba muškog pola, Serena je bila iskrena pa je priznala: "Malo sam nervozna jer nemam nikakav plan ako se ispostavi da je dečak".

Na slavlju su bili i Serenina sestra Venus Vilijams i njihov otac Ričard Vilijams, za kog se vezuju brojne kontroverze o tome da li je maltretirao ćerke dok ih je učio tenisu. 

Serena i Venus su Jehovini svedoci, a ovaj kult izričito zabranjuje ženama da nose kratko, ali i pantalone. Pravila nalažu da mušakarci budu obrijani, u odelima, a da se žene oblače skromno.

No, Serena je danas sve samo ne skromna - i ako, zaslužila je, zbog čega su mnogi mišljenja da je napustila crkvu. Zapravo, dobar deo njenih fanova se i nada da je to slučaj, ako uzmemo u obzir pakao koji je prošla zbog kulta u davnoj prošlosti.

Pakleno detinjstvo

Slobodno se može reći da je imala pakleno detinjstvo i to zbog oca koji ju je i vinuo u zvezde. Svi znaju da je Serenu od treće godine trenirao otac Ričard Vilijams. O njemu će se govoriti da je "nešto između ludaka i genija". Iako je radio kao radnik u obezbeđenju, voleo je da gleda tenis i odlučio je da mu ćerke Venus i Serena postanu teniserke.

Napravio je plan od 78 strana, počeo i sam da igra, a trener mu je bio čovek sa nadimkom Stari Viski, kome je Ričard plaćao flašama pića. Serena i godinu dana starija Venus rodile su se u Saginou, država Mičigen, rodnom mestu njihove majke Orasin Prajs, zvane Brendi, medicinske sestre i udovice, koja je venčanjem sa Ričardom dovela i tri ćerke iz prvog braka: Jetundu, Lindreu i Ajšu.

Ričard je ćerke doveo do vrha.
Bildbyran / Zuma Press / Profimedia 

Ako se tome doda petoro dece iz Ričardovog prvog braka, sestre Vilijams imale su četu pomoćnika koja će im pomagati tokom budućih treninga. Porodica se brzo preselila u Kaliforniju, i to baš u Kompton, predgrađe Los Anđelesa.

Odrasla u ozloglašenom delu grada

Kompton je ozloglašeni deo grada poznat po bandama "bladsi" i "kripsi", crveni protiv plavih, gde su se ubistva dešavala svakodnevno, a policija je izbegavala da se meša. E, tu je mala Serena trenirala sa Venus, dok su im roditelji sprovodili tešku disciplinu.

Kao Jehovin svedok imala je strogu disciplinu

Kretale su na spavanje u 10 uveče, a pošto su svi bili članovi Jehovinih svedoka, nisu slavili tradicionalne hrišćanske praznike niti ičiji rođendan. Nisu članovi nijedne političke partije i ne glasaju.

Nisu ih puštali ni u školu, Orasin je devojčice učila kod kuće. Ipak, život u Komptonu uzeo je danak porodici: u jednom od uličnih obračuna bandi poginula je najstarija Orasinina ćerka Jetunde. Serena je nikada nije zaboravila: osnovaće kasnije fondaciju sa sestrinim imenom.

Bonus video:

SERENA TRENIRA SA ĆERKICOM, A VENUS SE TOPI OD MILINE: Volim vas obe previše, ako bude još malo slađe NEĆU PREŽIVETI! instagram/serenawilliams

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!