Holivudski zvezda Leonardo Dikaprio (49) i njegova mlada devojka, italijanska manekenka Vitorija Ćereti, koja je 23 godine mlađa od njega, ponovo su u centru pažnje zbog spekulacija o veridbi.

Naime, tokom odmora u Italiji, Vitorija je fotografisana sa zapanjujućim dijamantskim prstenom u obliku srca na svom levom domalom prstu, što je pokrenulo glasine o njihovim planovima za brak. Prema izveštaju Daily Mail-a, par se odmara uz društvo glumčevih bliskih prijatelja, uključujući Tobija Magvajera, model Nilam Gil, glumca Kevina Konolija i bivšeg glavnog urednika britanskog Voga, Edvarda Eninfula.

Leonardo Dikaprio verio se sa italijanskom manekenkom?
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako su Leonardo i Vitorija u vezi od prošlog leta, već su se ranije pojavile glasine o njihovim planovima za veridbu. Naime, italijanska manekenka je već ranije nosila srebrni dijamantski prsten, što je tada dovelo do sličnih nagađanja. Međutim, te glasine su ubrzo opovrgnute.

Pored toga, ranije je bilo spekulacija da bi njihova veza mogla biti u krizi nakon što je Leonardo viđen u društvu kantautorke Tejane Tejlor na zabavi pred dodelu Oskara. Ipak, Dikaprio je ubrzo posle tih spekulacija proveo vreme sa Vitorijom i jasno pokazao da je posvećen svojoj devojci.

vitorija ćereti i dikaprio
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pre veze sa holivudskim glumcem, Vitorija Ćereti bila je u ljubavnoj vezi sa italijanskim DJ-om Matom Milerijem od 2020. do 2023. godine.