Slavni glumac Leonardo Dikaprio napravio je veliku žurku povodom svog 49. rođendana na kojem je okupio holivudsku elitu, te su se tako među prvima pojavile Kim Kardašijan, Ledi Gaga, Salma Hajek, Bijonse i Džej Zi, kao i mnogi drugi, a posebno mesto pripalo je i njegovoj novoj izabranici, manekenki Vitoriji Ćereti.

Međutim luksuzna proslava na Beverli Hilsu nije prošla i bez "incidenata", a u glavnoj ulozi bila je lepa Viktorija Lamas, ćerka Lorenca Lamasa, najpoznatijeg po ulozi u seriji "Sokolov greben", i majke Šaune Sand, glumice i nekadašnje Plajboj zečice.

Viktorija koja je '97. godište, što znači da je rođena dve godine nakon "Titanika", filma koji je proslavio Dikaprija, i vremešni glumac, bili su zajedno krajem prošle godine, a o njihovoj vezi pričalo se do pre nekoliko meseci. 

Međutim, Dikaprio je potom viđen sa Vitorijom Ćereti, sa kojom je i potvrdio vezu kada su uhvaćeni dok strastveno razmenjuju nežnosti na ulici

Zato je sve i iznenadio dolazak mlade Vitorije Lamas, te se mnogi pitaju da li je imala pozivnicu ili je odlučila da dođe na svoju ruku i pridobije glumca nazad.

Međutim, kada se pojavila na mestu proslave, grubo joj je odbijen ulaz pred svima, a izvori su za Daily Mail potvrdili da se lista zvanica striktno sprovodila

Leonardo Dikaprio nije pustio na zabavu bivšu devojku.
Shutterstock 

Lamasova se pojavila u čipkanom kombinezonu i crnom topu preko kojeg je prebacila dugi sako, ali ni sexy izdanje nije joj pomoglo da je puste na proslavu.

Vidno neraspoložena i razočarana stajala je još neko vreme sa prijateljicom ispred mesta dešavanja, što nije promaklo paparacima, nakon čega se udaljila pokušavši da sakrije sramotu, a mnogi se i dalje pitaju šta ovde posredi i "zašto uopšte mlade devojke dozvoljavaju sebi da ih Dikaprio ovako ponižava"

Pročitajte još: NIJEDNU NE ŽENI JER NIJE KAO JELENA: Sa novom devojkom biće još samo 360 dana, a skandal kada mu je EX isekla lice krije

Bonus video:

razlika u godinama Tiktok/kingandqueenofblackjack_

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!