Leonardo Dikaprio pre samo nekoliko dana okončao je vezu sa Điđi Hadid u koju je navodno bio ludački zaljubljen, a već je u potrazi za novom devojkom. Zapravo, čini se da glumac ne može da podnese da je sam, te pošto-poto mora da nađe partnerku, doduše, koja ispunjava sve njegove bizarne uslove, na prvom mestu da je mlađa od 25, jer celi svet zna da je to trenutak kada će njihovoj vezi doći kraj.

Mnogi su mislili da je došlo do promene onda kada je Dikaprio uplovio u odnos sa Điđi koja ne samo da ima 27, već je i samohrana majka, što je Leu takođe veliko "no-no", međutim sada se čini da se vratio starim navikama.

leoanrdo dikaprio ne odustaje od izlazaka sa mlađim devojkama.
Click News And Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, on je nedavno uslikan sa mladom glumicom i bivšom misicom Viktorijom Lamas (23), koja je tvrdila da su samo prijatelji, te da su se slučajno našli na istom mestu u isto vreme u većem društvu.

Njih dvoje su odvojeno kasnije napustili zabavu, ali su zajedno ušli u automobil, a izvori tvrde da su rešili da se "polako upoznaju".

Međutim, čini se da su to "polako" sada odacili, pa se novopečeni par retko odvaja. Tako su ih paparaci uslikali dok su izlazili iz jednog ekskluzivnog kluba u isto vreme, i ušli u crnu limuzinu.

Dikaprio je pokušavao da izbegne kamere neprestano gledajući u pod i noseći kačket i zaštitnu masku. Viktorija je, pak, privukla pažnju svojom odevnom kombinacijom jer je nosila kratku teksas haljinu preko koje je imala sako i čizme sa visokom potpeticom.

Naravno, istog trenutka kada su mreže preplavile njihove zajedničke fotografije, komentari nisu izostali.

Viktorija Lamas je uslikana sa Leonardom Dikaprijem.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Više mu nalikuje da muva njenu mamu", "Leo našao novu žrtvu", "Nek' joj neko kaže da će biti zajedno samo još dve godine", "Još jedna mučenica koja misli da je "ona prava" čoveku kojeg je briga samo za sopstvenu zadnjicu"... pisali su ljudi. 

Najviše se spominjala činjenica da Vanesa ima 23 godine, što znači da će maksimalno biti zajedno još dve, s obzirom da Leo nema nameru da menja svoja pravila zabavljanja. 

Inače, Vanesin otac je glumac Lorenco Lamas, najpoznatiji po ulozi u seriji ‘Sokolov greben‘, a majka Šauna Sand, glumica i nekadašnja Plajboj zečica. Ona se od početka romanse sa Dikaprijem nije oglašavala, ali i to je jedno od njegovih pravila - da devojke nemaju komunikaciju sa "sedmom silom", a da li će njihov odnos potrajati, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!