Već neko vreme se šuška da je Leonardo Dikapriouplovio u vezu sa manekenkom Điđi Hadid, kojoj je pravo ime Jelena Nura. Slavni par već nekoliko puta viđen je na istim mestima, poput holivudskih zabava, ali i hotela, a sada su uhvaćeni kada su napuštali restoran u Njujorku.

Međutim, dok se Leo krio iza kačketa i maske, Điđi je lice skrivala maramom, što je njhove fanove baš zbunilo. Naravno, svako ima pravo na intimu, ali ovakvo ekstremno skrivanje već je prešlo sve granice. 

Koji je razlog tome, nije poznato. Ipak, čini se da se odgovor krije u nečemu što se odavno provlači kao "Leova pravila". Naime, navodno svaka devojka slavnog glumca morala je da poštuje određene stvari ukoliko je u vezi sa njim. 

Tako je svakoj njegovoj devojci bilo zabranjeno da priča sa novinarima, mora da voli isto što i on, mora uvek da izgleda odlično, ali i mora da ima manje od 25, jer, kao što je poznato, svaka je postala bivša kada je došla u te godine. 

leonardo dikaprio ima stroga pravila u vezi.
Shutterstock 

Međutim, čini se da je sa Điđi već prekršio to pravilo jer manekenka ima 27, ali je zbog nje napravio još jedan "ustupak". Naime, jedno od pravila kaže i da se "ne nadaju deci sa njim", a glumac nije poznat kao neko ko planira da bude očinska figura, te je veliko iznenađenje što je izabrao nekoga ko je, ne samo stariji od "zacrtanih" 25, već je i samohrana majka. 

Điđi Hadid već je prekršila 2 leonardova "pravila".
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ono što je većini normalno, glumcu su "mane", ali, čini se da je ova Jelena ipak uspela da otopi Leovo srce.

Da li će novopečeni par potrajati, ostaje da vidimo, ali nema sumnje da mu je odnos sa njom veoma dragocen, jer se na sve načine trudi da njihovu intimu zaštiti od očiju javnosti. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!