Nekoliko nedelja nakon što se pročulo da je raskinuo dugogodišnju vezu sa Kamilom Morone, Leonardo Dikaprio ne časi časa kada su u pitanju nove ljubavne afere. Ipak, ova poslednja bi mogla da skine sa njega etiketu koja mu je dodeljena poslednjih godina, a radi se o "Dikapriovoj kletvi". U reč je o tome da slavni glumac napušta svoje devojke čim napune 25 godina.

Leonardo Dikaprio devojke ostavlja čim napune 25.
Shutterstock 

Poslednjih sedmica se svet prvo zgražavao, a onda šalio na račun Leonarda Dikaprija i njegove ljubavne kletve. Kao što znamo, glumac preferira dosta mlađe devojke, a nakon što je nedavno prekinuo vezu s Kamilom Morone upravo nakon što je napunila 25 godina, ceo internet se smejao na njegov račun.

Ipak, čini se da zbog nove devojke krši pravilo koje je pratilo njegove dosadašnje devojke. U pitanju je svetska lepotica, Điđi Hadid koja trenutno ima 27 godina i starija je od njegovog poželjnog limita, a to je 25.

Priča se da su se glumac i manekenka zbližili poslednjih nedelja i da mnogo vremena provode zajedno u Njujorku. Iako zvanične potvrde nove veze još nema, sve više se čini kako bi mogli biti novi ‘IT’ holivudski par. Isplivale su i fotke iz njihovog zajedničkog provoda.

Inače, ovo nije prvi put da su Leo i Điđi povezivani. Viđeni su u bliskom druženju još 2018. kada su zajedno uživali na skijaškim padinama Aspena. Ali od tada se Leo zaljubio u Kamilu, a svoju vezu s njom potvrdio je i na dodeli Oscara 2020. kada mu je bila pratilja na tom gala iventu. Iako su mnogi mislili kako će zanosna brineta biti ta koju će Leonardo napokon odvesti pred oltar, to se nije dogodilo – pa ju je ostavio tek nekoliko sedmica nakon njenog 25. rođendana ovog leta.

I dalje nikome nije jasno u čemu je misterija broja 25 i zbog čega Leo godinama ne može da se skrasi ni sa jednom devojkom, ali čini se da mu se Điđi baš svidela, a mnogi kažu i da je njegov tip.

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Instagram Điđi Hadid danas je jedna od najpopularnijih manekenki iako joj je, po mišljenju mnogih, majka kupila karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!