Leonardo Dikaprio već neko vreme uživa sa manekenkom i glumicom u usponu Kamilom Morone, a zanimljivo je da je sadašnju izabranicu upoznao još kada je imala 10 godina, zahvaljujući Al Paćinu koji se zabavljao sa njenom majkom.

Za sve ove godine koliko su zajedno, više puta se nagađalo o krahu njihove veze, a mnogi su strepeli od njenog 25. rođendana, jer je upravo tada svaka njegova devojka postala bivša.

Ipak, za sada je par još uvek zajedno, a veoma često se piše da je jedino ona uspela da smiri večitog zavodnika. Doduše, u poslednje vreme, Leonardo je daleko od lepotana kakav je bio, te je svako pojavljivanje u javnosti zasenio njegov višak kilograma.

Leonardo Dikaprio se mnogo ugijio u odnosu na pređašnji period.
Click News And Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Upravo zbog toga, mnogi su negodovali zbog činjenice da neko ko izgleda tako, pa makar bio i holivudska faca, može da "diktira" kako treba da izgledaju neke njegove partnerke.

Zapravo, to je upravo jedno od njegovih pravila koje svaka devojka mora da poštuje. I naravno, prekrše li - postaju bivše! Ironija je što se na njegovoj listi izabranica nalazi i supermodel Žizel Bundšen, lepa glumica Blajk Lajvli i mnoge druge, te je nezamislivo da su i one morale da slede stroga "uputstva" za vezu sa Dikapriom.

Svaka devojka Leonarda Dikapria morala je da sledi njegova pravila.
Profimedia 

1. Mora da ima do 25 godina

Prvo i osnovno pravilo. Za sve ove godine, dalo se primetiti da Leonardo voli "mlado meso". Zapravo, nije poznato da je Dikaprio ikada bio u vezi sa devojkom koja ima iznad 25 godina.

Jedini delimični izuzetak – da je izlazio sa ženom svojih godina – bila je ljubav sa manekenkom Žizel Bundšen od 2000. do 2005. Dikaprio je imao 26 godina, a Bundšen 20 kada su počeli da se zabavljaju.

2. Mora da izgleda odlično – u svakom trenutku

Nema kod Dikapria ono - tek sam ustala, mrzi me da nameštam kosu, da se sređujem... Ne, ne... ovaj holivudski glumac voli da njegove partnerke budu kao sa modne piste, UVEK!

Svaka Leonardova devojka mora da izgleda kao da je sišla sa modne piste.
printscreen/instagram/camilamorrone 

Čak i ako su nenašminkane, koža mora da je besprekorna, odnosno, kao da su spremne za pistu. Dakle, bil oda ih fotografi uhvate na crvenom tepihu, ili na ulici, one MORAJU da blistaju u svako doba dana ili noći, a njegove bivše, između ostalog i Nina Agdal, Miranda Ker, Helena Kristensen, deluju kao spremne za pistu i bez šminke.

3. Mora da bude duhovita

Dikaprio voli lepe žene, ali one treba da imaju i dobar smisao za humor. U jednom intervjuu Dikaprio je rekao da traži "skromnost, smisao za humor i ne mnogo drame" od svoje devojke.

Leonardo Dikaprio želi da svaka njegova devojka bude duhovita.
Shutterstock 

4. Zabranjeno je da novinarima priča o vezi sa njim

Ovo je ujedno i jedno od najstrožijih pravila koje njegove izabranice moraju da poštuju. Nijedna njegova devojka nije smela da komentariše njihovu vezu, ni pozitivno, ni negativno. Tako, primera radi, kada su model Lili Oldridž jednom pitali koliko dobro poznaje Dikaprija, ona je odbila da odgovori.

Umesto toga, kiselo se nasmejala i odbila da otkrije bilo kakav detalj o vremenu provedenom s njim. Ipak, njena koleginica Điđi Hadid pokušala je da spase stvar, pa dodala kako su Leo i Lili prijatelji i kako je on mnogo fin, prenosi YourTango.

5. Mora da voli sve što voli i on

Svaka njegova izabranica mora da deli njegova interesovanja. Doduše, s obzirom da on veoma brine o očuvanju planete, te da ima čak i fonadaciju posvećenu tome, ovako nešto potpuno je razumljivo.

Kamila Morone je jednom bila domaćin na gala svečanosti na kojoj je sakupljan novac za dobrotvorne svrhe, a i druge devojke su stalno išle s njim na slične svečanosti.

6. Neka se ne nada detetu sa njim

I naposletku, možda i najbolnije pravilo za sve one mlade devojke koje su želele da postanu "gospođa Dikaprio" - nema dece! Čak je i glumac svojevremeno na pitanje da li želi da postane tata, rekao:

"Da li mislite da želim dete u ovakvom svetu? Ako se desi, desiće se. Ali radije ne bih o tome…"

Dakle, više je nego jasno da Leo nije u fazonu da "nastavlja lozu". Ipak, pojedinim partnerkama to očigledno nije smetalo.

Da li biste vi pristale na ova pravila samo da budete u vezi sa Dikapriom? Pišite nam u komentarima vaše mišljenje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!