Čuvenog glumca Leonarda Dikaprija odavno bije glas da ne izlazi sa devojkama koje su starije od 25 godina.

I zaista, kada se pogledaju sve njegove bivše veze, svaka se završila na ovoj starosnoj granici, te ne čudi što se mnogi pitaju da li će se scenario ponoviti i sa sadašnjom partnerkom, manekenkom i glumicom Kamilom Morone.

Njih dvoje dugo nije bilo moguće videti u javnosti, zbog čega se čak pričalo da su i raskinuli, iako su paparaci kamilu nekoliko puta uslikali dok šeta pse u blizini vile u kojoj živi sa glumcem.

Dodatno je priče podgrejalo i to što je mlada glumica nedavno uslikana kako mazi lažni trudnički stomak na snimanju jednog filma,zbog čega se pričalo da Dikaprija guši njena želja da postanu roditelji, jer navodno on još uvek "nije spreman".

Kamila Morone navodno jedva čeka da postane mama.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Ipak, ako je suditi po novim fotografijama, par je i te kako zajedno i uživa punim plućima, a fotografi su ih nedavno uslikali na plaži na ostrvu St. Barts, omiljenom odmaralištu slavnih.

Sve vreme su se grlili i ljubili, a dok je Kamila prošetala savršeno telo bez grama viška, nekadašnji zavodnik nije se mogao pohvaliti zavidnom figurom. Naprotiv.

Leonardo Dikaprio pokazao je na plaži kilograme viška.
IMP Features / IMP Features / Profimedia 

Leonardo je i te kako nabacio podosta kilograma viška, ali se na to po svemu sudeći ne obazire.Od isklesanih pločica gotovo da ništa nije ostalo, a poslednjih meseci opušten stomak kao da mu je postao zaštitni znak.

Leonardo Dikaprio u poslednje vreme često šeta svoj opušteni stomak.
Profimedia 

Ipak, to ga ne sprečava da i dalje nosi titulu jednog od najpoželjnijih muškaraca i da "šeta" devojku koja je od njega mlađa 22 godine. Ipak, evidetno je i da se u poslednje vreme glumac retko odvaja od svoje mlađe devojke, zbog čega se sada uveliko priča da će Morone sa kojom je već 5 godina možda biti jedina koja će da prekine "začarani krug" i zapravo postane gospođa Dikaprio.

Da li će u tome uspeti ostaje da vidimo, a do tada pogledajte još njenih fotografija u galeriji ispod:

printscreen/instagram/camilamorrone Pogledajte fotografije Kamile Morone koja je u vezi sa Leonardom Dikapriom već par godina.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!