Slavna manekenka Sindi Kraford (55) snimljena je kako, ni manje ni više nego, čačka nos u automobilu dok čeka zeleno svetlo na semaforu.

Papraco fotografije bivšeg supermodela obišle su svet, a one potvrđuju da je i Sindi, baš kao i ostali ljudi, žena od krvi i mesa. 

Sindi je nekada punila medije svojom seksepilnošću, a snimljena je bez trunke šminke i u radnji koja je mnogima pomalo smešna, ali ipak, manekenka nije radila ništa drugo što ne radi svako od nas, s tim da nismo svi pod budnim okom paparaca.

Iako je uslikana bez šminke, Sindi ne haje previše za to s obzirom na to da je više puta isticala da u ovim godinama obraća pažnju na preparativnu kozmentiku, a ne dekorativnu, što znači da više pažnje pridaje preparatima za negu kože, nego šminki.

Paparaci su snimili Sindi Kraford kako u automobilu čačka nos.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Rekla bih da je to najveća evolucija za mene. To je sve nekako došlo intuitivno s godinama", rekla je za "Vogue" nedavno.

Paparaco fotografije slavne manekenke obišle su svet.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona je objasnila i šta podrazumeva pravilna briga za kožu, objasnivši da to znači obavezno čišćenje ujutru i uveče, toniranje kože i nanošenje kvalitetne hidrantne kreme koja bi trebalo da sadrži i visoki nivo SPF-a.

Sindi je tada naglasila da je poželjno u dnevnu rutinu uvrstiti i serum, ako imate probleme sa kožim poput proširenih pora i hiperpigmentacije.

Sindi i u 6. deceniji važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena.
Instagram 

Kako je jednom prilikom otkrila od Kleopatre je preuzela jedan trik za održavanje hidratantnosti i negu kože, a u pitanju je kombinacija mleka i kisele vode. Ona smatra da je ovo nežan piling koji momentalno kožu čini svežom. Dodala je i da mlečna kiselina pomaže da se mrtva i suva koža oljušti, kao i da hidrira i posvetljuje kožu.

Inače, proslavljenu manekenku su paparaci nedavno usnimili u bikiniju, ali je svojim fotografijama samo pokazala da i u šestoj deceniji zadaje domaće zadatke što se izgleda i forme tiče.

Sindi redovno vežba, a upravo tome i duguje svoj fit izgled u 60-im godinama.
Shutterstock 

"Trudim se da imam 20 mnuta kardio treninga najmanje tri puta nedeljno. Zatim, radim od 30 minuta do sat vremena stare iskoke, čučnjeve, dižem tegove - to su proste stvari koje sam naučila pre 30 godina", otkrila je svojevremeno, a kako je izgledala nekad, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

face to face / Face to Face / Profimedia Kako se čuvena lepotica menjala tokom godina

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!