Jedna od najslavnijih i najuspešnijih manekenki svih vremena Sindi Kraford vratila se u neke prošle dane i ponovila legendarnu scenu iz Pepsi reklame za Super Bowl održan 1992. godine.

Danas 55-godišnja Sindi je na svom Instagram profilu pokazala da prkosi godinama i pohvalila se autentičnom bujnom kosom o kojoj su mnogi maštali i zategnutom figurom na kojoj joj zavide i dvostruko mlađe koleginice. Fotografiju je odlučila snimiti u dobrotvorne svrhe i to kako bi prikupila sredstva za dečiju bolnicu "American Family" u Viskonsinu, gde se od leukemije lečio i njen pokojni brat Džef koji je preminuo u sa samo tri godine.

Slavna lepotica nije krila oduševljenje ovim povratkom u prošlost i prilikom da pomogne i učini dobro delo.

"Uvek mi je zadovoljstvo i uzbuđenje raditi s prijateljem Davidom, a još više kada je to u dobrotvorne svrhe. Vratili smo se u 1992. godine kako bi ponovo stvorili istorijski trenutak i prikupili sredstva za dečiju bolnicu. Do sada smo uz Davidovu pomoć već prikupili milion dolara. Zahvaljujem i svom frizeru Peteru Savicu koji mi je napravio čuvenu frizuru. Oduševljena sam što sam ovde i mislim da smo uspeli", napisala je Sindi uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Sindi je inače danas uspešna i samopouzdana žena koja se ne libi da pokaže lice bez trunke šminke. Na takve se poteze odlučila kako bi ućutkala internetske komentare koji su je pokušali posramiti zato što se još uvek bavi modelingom u svojim godinama.