Njihov minimalistički dizajn i lakoća nošenja ono je što ih danas čini jednim od najpopularnijih modela haljina na modnoj sceni, a zahvaljujući svojoj višesezonskoj vladavini danas važe za isplativu modnu investiciju i neupitan klasik u ormaru.

Svilena haljina doživela je veliku popularnost, a slavne dame je obožavaju. Rijana i Sindi Kraford rado nose ovaj model, ali i domaće influenserke.

Predstvanici poznatog modnog sajta e Lyst veruju kako se upravo zahvaljujući njima haljine slip kroja ovih dana intenzivno pretražuju.

rijana u svilenoj haljini
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prema prikupljenim podacima, od početka avgusta pretrage za slip haljinama porasle su za 34 posto, a sada je poznato i kakve verzije ovog modnog hita iz 90-ih danas najviše zanimaju kupce šisrom sveta.

Kako se ističe, slip haljine u zemljanim i pastelnim tonovima i nijansi nude sada su najtraženije, a modni kupci ovih su dana podednako privučeni babydoll verzijama slip haljina koja je ujrašena čipkom.. U poslednje dve nedelje pretrage za navedenim verzijama haljina slip kroja skočile su za 41 posto.

Najtraženije verzije svilene haljine
GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako poznate dame sa inostrane i domaće scene kombinuju ovaj modni komad:

screenshoot/instagram Slip haljine