Prestižni magazin Tatler imenovao je Beatris Boromeo pripadnicom evropke kraljevske porodice s najviše stila.

Prekrasna italijanska manekenka, koja je stilom pretekla čak i Kejt Midlton i Megan Markl, stajlinzima i modnim odabirima nikada ne greši.

Dovoljno je samo se prietiti se njene jednostavne, a tako bajkovite venčanice koju je nosila na svom venčanju 2015. godine kada se udala za Pjera Kasiragija, sina prince

Ipka, da se titulu kraljice stila ne dobija samo tako, pokazuje i činjenica da Beatris na svom venčanju nije nosila samo jednu haljinu, već njih četiri.

Dve Valentinove haljine nosila je za građansko venčanje u Monaku, a dve haljine s Armani potpisom obukla je za crkveno venčanje na jezeru Mađore.

36-godišnja pripadnica monaške kraljevske porodice potiče iz italijanske aristokratske porodice, a otac joj je Don Karlo Ferdinando, pripadnik italijanske aristokratske familije Boromeo.

Poprilično slavna u svojoj domovini, Beatris je, pre nego što se udala za Pjera, mlađeg sina Karoline, princeze od Hanovera i unuka Grejs Keli, radila kao politička novinarka te je snimala dokumentarce.

Valentino, Armani i Šanel tek su neke od slavnih i prestižnih modnih brendova koji pune njene ormare, a ova majka dvoje dece odličnim stajlinzima neretko istakne i besprekornu figuru.

GLOBAL / The Photo One / Profimedia, Shutterstock Beatris Boromeo

Bez obzira o kojoj prigodi se radilo, odlazak na crveni tepih, brojne kraljevske dužnosti ili odmor na jahti, Beatris izgled besprekorno.