Jedna od najslavnijih i najuspešnijih manekenki svih vremena Sindi Kraford, nedavno je napunila 55. godina, a na njenoj figuri pozavidele bi joj i mnogo mlađe koleginice.

Sindi sa svojom porodicom trenutno boravo u ekskluzivnom meksičkom letovalištu Kabo San Lukas, a njena pojava nije promakla budnom oku paparaca.

Bivša manekenka uživala je na bazenu u minijaturnom crnom bikiniju, a ovo je zaista retka prilika da Sindi vidimo na spontanim fotografijama. U prvom planu bio je njen zategnuti stomak i izvajanje noge, a sa njene vitke figure mnogi nisu mogli da skinu pogled.

Takođe, nekadašnji supermodel, jedan od najboljih u istoriji, opušteno i sa puno samopouzdanja šetkala je bez mrvice šminke i bez doteran frizure. No, uprkos tome izgleda sjajno, a opet u skladu sa svojim godinama i nimalo veštački.

Sindi Kraford paparaci uslikali u bikiniju.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, ova 55-godišnjakinja naporno i redovno vežba, a to se definitvno i vidi! Takođe, ona insistira na balansiranoj ishrani - pa tako obavezno jede salatu svaki dan i pije zeleni čaj, ali s druge strane povremeno dozvoli sebi kuglu sladoleda ili čokoladni kolač.

Sindi je otkrila i da izbegava namirnice poput hleba, testenine i pirinča, kao i prerađenu hranu.

Sindi Kraford u 55. godini ima savršenu figuru.
Instagram 

"Trudim se da imam 20 mnuta kardio treninga najmanje tri puta nedeljno. Zatim, radim od 30 minuta do sat vremena stare iskoke, čučnjeve, dižem tegove - to su proste stvari koje sam naučila pre 30 godina", otkrila je svojevremeno.

Kada je reč o nezi lica, Krafordova tvrdi da je pre svega ključ u tome da prilagodite šminku koju koristite svojim godinama, te da imate na umu da je preparativna kozmetika važnija od dekorativne i da fokus treba da vam bude na nezi kože.

Sindi Kraford vežba tri puta nedeljno.
Youtube 

Kaže da je i sama ljubav prema šminki zamenila ljubavlju prema preparatima za negu. "Rekla bih da je to najveća evolucija za mene. To je sve nekako došlo intuitivno s godinama", istakla je za "Vogue" jednom prilikom i dodala da je i održavanje psihe i unutrašnjeg mira veoma važno kada je reč o očuvanju mladosti.

Sindi Kraford ima posevbu rutinu nege.
Shutterstock 

Krafordova je objasnila i šta podrazumeva pravilna briga za kožu, objasnivši da to znači obavezno čišćenje ujutru i uveče, toniranje kože i nanošenje kvalitetne hidrantne kreme koja bi trebalo da sadrži i visoki nivo SPF-a. Ona je naglasila da je poželjno u dnevnu rutinu uvrstiti i serum, ako imate probleme sa kožim poput proširenih pora i hiperpigmentacije.

Instagram, Youtube Sindi Kraford izgleda sjajno u 55. godini

"Mislim da je najvažnije da se brinete o svom telu i umu, vašim odnosima i da imate prijateljice s kojima se možete da se smejete i razgovarate", prokomentarisala je jednom prilikom ova lepotica.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!