Razlika u godinama nije ništa novo kada su u pitanju holivudski parovi, a kao po nekom pravilu, uglavnom su u igri stariji muškarci i minimum duplo mlađe žene.

Tako su neki od od primera Vensan Kasel, Dolf Lundgren, Lajonel Riči, Šon Pen, kao i Leonardo Dikaprio i Tobi Megvajer koji su rešili da "udruže snage" u zajedničkom izlasku kada su ih paparaci uslikali.

Tobi Megvajer uslikan je u izlasku sa Leonardom Dikapriom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zapravo, ono što su radili najbolje bi opisala rečenica koju je pevačici Tejlor Svift rekao 10 godina stariji glumac Džejk Džilenhol sa kojim je bila u vezi: "Ja ću stariti, ali moje partnerke ostajaće tvojih godina".

I Tobi i Leonardo koji su se sjajno provodili u jednom klubu u Brentvudu isključivo su "šmekali" mlade devojke, a Dikaprija nije omelo ni to što je sa njim bila njegova izabranica Kamila Morone (24).

Leonardo Dikaprio muvao je mlađe devojke iako mu je tu bila izabranica Kamila Morone.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumcima se u jednom trenutku pridružila grupa lepotica, a Tobi je sve vreme pokušavao da smuva zgodnu plavušu koja jedva da je prešla 20 godina, iako ga već godinama dovode u vezu sa 20 godina mlađom manekenkom Tatjanom Dijetmen. Glumac je prethodno bio u braku sa Dženifer Majer sa kojom je dobio dvoje dece.

Izvori bliski glumcima tvrde da im je godinama "praksa" da biraju samo mlađe, a da su to pravdali izgovorom da "im se može". Za Leonarda se dugo priča da ne izlazi sa devojkama koje su starije od 24 godine, a već neko vreme se šuška da u vezi sa Kamilom ne cvetaju ruže. Da li će uspeti da prebrode krizu, ostaje da vidimo, ali svakako potezi proslavljenih glumaca nisu naišli na odobravanje fanova.

Šuška se da Kamili Morone i Leonardu Dikapriju ne cvetaju ruže u vezi.
IMP Features / IMP Features / Profimedia 

Nazivali su ih pedofilima i poremećenim osobama na mrežama, što nije prvi put da se tako nešto dešava, a svakako ni poslednji, jer se čini da ni Tobi ni Leonardo nemaju nameru da uspore sa muvanjem jedva punoletnih devojaka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!