Arnaud Lagarder i Džejd Foret od samog početka romanse izazivali su čuđenje ljudi, a mnogima isprva nije bilo jasno šta je lepa manekenka videla u 30 godina starijem medijskom mogulu Arnaudu Lagarderu.

Naravno, bilo je i onih koji su bili ubeđeni da je sa njim samo zbog novca.

Ipak, njihova priča traje još od 2011. godine, a u braku su dobili i dvoje dece. Pored toga, par i dan-danas deluje zaljubljeno kao i prvog dana, a često ne biraju ni vreme ni mesto da razmenjuju nežnosti.

Zapravo, u tome često preteruju, te su mnogi mišljenja da je takvim "akcijama" više mesto u spavaćoj sobi. Arnaud se ne libi da i pred punom plažom zavlači ruke ispod kupaćeg svoje supruge, a ni ona ne zaostaje sa ponašanjem.

Arnaud Lagarder i Džejd Foret ne biraju ni mesto ni vreme za razmenjivanje nežnosti.
BRJ / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog svega su ih u Francuskoj prozvali i "najvulgarnijim parom", a tu titulu i dalje nose, iako je primetno da su se u poslednje vreme "smirili".

Inače, zbog 30 godina mlađe Džejd, Arnaud se svojevremeno našao i na meti žestokih osuda. Naime, s obzirom da je bio jedan od medijskih mogula u Francuskoj kao i jedan od šefova vazduhoplovstva, kada se pojavio sladunjav video gde javno izjavljuje ljubav tada dvadesetogodišnjoj Džejd koja je bila model kupaćih kostima i jedna od belgijskih supermodela, mnogi su to nazvali "ekonomskim samoubistvom" i doveli u pitanje njegovu sposobnost da vodi poslove.

Njegova kompanija zabeležila je pad profita, ali biznismen se nije pokolebao. Sa druge strane, tome nije pomogla ni Foretova koja je na svom Tviteru objavljivala snimke kako tverkuje sa njegovim sinovima iz prvog braka, ali i kako se tetovira sa "dragim" i slično.

Arnaud ju je tada zdušno branio.

"Džejd je devojka svoje generacije. Neću je zaustaviti da tvituje, tverkuje i radi šta hoće! I ona treba da napravi zanimljiv materijal za svoje fanove i svoje klijente".

Arnaud Lagarder upoznao je Džejd Foret kada je imala samo 20 godina.
printscreen/instagram 

Francuska je tada bila u potpunom šoku jer Lagarder nije bilo koji biznismen, već jedan od najuticajnijih ljudi u zemlji.

Ni Foretova nije bila ništ manja zvezda u Belgiji. Sa 13 godina stala je na modnu pistu, a u tamnošnjim medijima bila je poznata po veoma turbulentnoj vezi sa jednom fudbalskom zvezdom.

Sa 20 godina u njen život je ušao Arnaud i od tada je sa njim u srećnoj vezi, a potom i u braku.

Inače, manekenka je pre nekoliko meseci ponovo bila u žiži merija jer se saznalo da je platila čak 15.000 evra drugoj ženi kako bi umesto nje položila vozački test. Iako je demantovala navode, dokazi su bili tu, ali se njen suprug postarao da se sve koliko - toliko zaboravi.

Mediji su vezu Arnauda Lagardera i Džejd Foret nazvali "ekonomskih samoubistvom".
Jean-Marc HAEDRICH / Visual / Profimedia 

Ceo skandal veoma brzo je pao u zaborav, a ako je suditi po fotografijama koje su usledile, par se oko svega nije previše potresao. Naprotiv.

Uživaju u svojoj ljubavi bez obzira na komentare ljudi, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod, kako sa početka veze tako i skorašnjih:

printscreen/instagram Pogledajte u galeriji još fotografija Arnauda i Džejd, kako sa početka veze, tako i skorašnjih.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!