Slavni švedski glumac i majstor borilačkih veština Dolf Lundgren (64) i njegova 39 godina mlađa devojka Ema Krikdal (24) iz dana u dan dokazuju da ih razlika u godinama ne ometa da grade ozbiljnu i stabilnu vezu.

U početku su krili svoju ljubav zbog velike razlike u godinama, ali kažu da su sada srećni što ne moraju da se kriju i da su oguglali na negativne komentare.

Javnost često kritikuje i to što lepa fitnes instruktorka neodoljivo podseća na Dolfovu stariju ćerku Idu. Ipak, on kaže da su njegove ćerke prihvatile Emu.

Dolf Lundgren u vezi je s 39 godina mlađom devojkom
Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Naš odnos razvijao se polako, nismo žurili, dali smo sebi vremena da se upoznamo pre nego što smo počeli da živimo zajedno. Što se tiče razlike u godinama, bio sam svestan da će biti pomalo čudno, možda i neprijatno, kazati mojim ćerkama Idi (24) i Greti (20) za Emu. Ali srećom, one su emocionalno vrlo zrele devojke i odmah su je prihvatile. Ako sam ja srećan i one srećne", rekao je nedavno Dolf.

Mnogi tvrde da Dolfova devojka veoma liči na njegovu ćerku
Instagram 

On je dodao i da je za njega ljubav sa mlađom partnerkom zapravo predstavljala olakšanje.

"Veza s mlađom osobom može da bude pravi blagoslov, nema toliko "repova" i loših iskustava iz prethodnih veza, što je čest slučaj s nama starijima.

Uostalom, neki 20-godišnjaci mogu da budu daleko zreliji od recimo 40-godišnjaka, godine ne znače da je čovek nešto naučio u životu", istakao je glumac.

Dolf Lundgren nedavno se zaprosuo svoju devojku.
Instagram 

Novinari su ga upitali i planiraju li on i Ema decu u budućnosti.

"Ne znam, videćemo, moraću to da proverim, ipak nisam pokušavao zadnjih 20 godina, možda bi prvo trebalo da uradim neke lekarske preglede", našalio se.

Inače, mlada Norvežanka je otkrila da je Dolfa upoznala u teretani, a da nije imala pojma ko je on i da je morala da gugla.

Instagram Dolf Lundgren u vezi je s 39 godina mlađom

"Meni je to bilo baš slatko, što nije imala pojma da sam glumac", nadovezao se Šveđanin i dodao kako ne bi imao ništa protiv da se i njegova izabranica jednog dana okuša u glumi.

Atraktivna plavuša trenutno je aktivna samo iza kamere, s glumcima radi kao trener, ali Lundgren je spreman da joj pomogne ako se odluči na zaokret u karijeri.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!