Slavni švedski glumac i majstro borilačkih veština Dolf Lundgren (63) u poslednje vreme često je pojavljuje u medijima, ali ne zbog nekog novog filma nego zbog njegovog ljubavnog života.

On je nedavno obelodanio njegovu vezu sa čak 39 godina mlađom instruktorkom fitnesa Emom Krokdal (24).

Sada je glumac otišao i korak dalje i svoju izabranicu zaprosio, čime su dokazali da je njihova ljubav iskrena iako su im mnogi predviđali kraj upravo zbog razlike u godina.

Dolf se u posednje vreme ne razdvaja od svoje verenice, a ono što javnost posebno intrigira to je činjenica da ona neverovatno liči na njegovu stariju ćerku Idu.

dolf lundgren i ema krokdal
Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

On kaže da su njegove ćerke prihvatile Emu, i da im razlika od 39 godina između njih ne predstavlja problem.

-Naš odnos razvijao se polako, nismo žurili, dali smo sebi vremena da se upoznamo pre nego što smo počeli da živimo zajedno. Što se tiče razlike u godinama, bio sam svestan da će biti pomalo čudno, možda i nezgodno, da kažem mojim ćerkama Idi (24) i Greti (20) za Emu.

Ali srećom, one su emocionalno vrlo zrele devojke i odmah su je prihvatile. Ako sam ja srećan, i one su takođe- izjavio je poznati glumac.

-Veza s mlađom osobom može da bude pravi blagoslov, nema toliko 'repova' i neugodnih iskustava iz prethodnih veza, što je čest slučaj s nama starijima.

Uostalom, neki 20-godišnjaci mogu biti puno zreliji od 40-godišnjaka, godine ne garantuju da je čovek nešto naučio u životu - rekao je nedavno Dolf.

Kad su se upoznali u teretani, Ema nije ni znala ko je Dolf , pa je tako morala da sazna na internetu o kome se radi.

dolf lundgren sa devojkom
LESE/spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Morala sam da ga guglam - rekla je nedavno mlada instruktorka u jednom intervjuu.

- Meni je to bilo baš slatko, što nije imala pojma da sam glumac - nadovezao se Šveđanin u nedavnom videointervjuu za "News Break".

Kaže kako ne bi imao ništa protiv da se i njegova izabranica jednog dana okuša u glumi. Atraktivna plavuša trenutno je aktivna samo iza kamere, s glumcima radi kao trener, ali Lundgren je spreman da joj pomogne ako se odluči na zaokret u karijeri.